ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 9ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. (IAΝ-IOYΛ 2017) :Όλα τα τεύχη, εδώ: http://issuu.com/greekuforeview

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

--- ΔΥΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ UFO, ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010. ---


Ένας μάρτυρας πήρε πλάνα δύο στρατιωτικών μαχητικών αεροσκαφών τη στιγμή που αναχαίτιζαν  ένα ufo!!! Το απίστευτο video των 30 δευτερολέπτων έχει ληφθεί το Φεβρουάριο του 2010, από ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, στο West Midlands. Είναι ένα από τα καλύτερα και καθαρότερα video αναχαίτισης ufo από πολεμικά αεροπλάνα στο διαδίκτυο και μία ακόμα επιβεβαίωση στο λεγόμενο ότι οι πιλότοι έχουν δει πολλά.
Το Υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει την παρατήρηση, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα μαχητικά αεροσκάφη αγωνίζονται ανά πάσα στιγμή και ώρα, για κάθε απειλή στον αέρα.

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

1. Στην μεσαία στήλη της αρχικής σελίδας εμφανίζονται τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν τελευταία.
2. Γράφοντας μια λέξη που σας ενδιαφέρει στο ''search'' ή αναζητητή, που είναι πάνω από την αρχική φωτογραφία στα αριστερά (π.χ. Ρόζγουελ, Ναζί, 1998, ufo, Χίος, αρχαία κ.τ.λ.), βρίσκετε τα άρθρα που αφορούν αυτή τη λέξη.
3. Πατώντας τα κόκκινα κουμπιά του μενού στα δεξιά, βλέπετε τα άρθρα στις αντίστοιχες θεματολογίες.
4. Οι θεματολογίες της σελίδας μας, εμφανίζονται ανά 15άδα. Για να δείτε τα υπόλοιπα άρθρα της θεματολογίας, πατήστε κάτω από το τελευταίο άρθρο, το ''παλαιότερες αναρτήσεις'' ή το ''νεότερες αναρτήσεις''. Πατήστε το ''αρχική σελίδα'' για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.
5. Όλες οι φωτογραφίες των άρθρων, μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους.
6.
Γράψτε στο chat μας, ότι σας ανησυχεί ή στείλτε μας την αναφορά σας στην αντίστοιχη φόρμα.
7. Γίνετε μέλη στο group μας στο facebook, αλλά και στα άλλα social media, μέσα από τα αντίστοιχα κουμπιά κάτω από το menu μας.

Η σελίδα UFO's & Aliens Truth (Greek community) διατηρεί την ανωνυμία των επισκεπτών της, σε όλες της, τις εφαρμογές. Το υλικό μας (φώτο, video, κείμενα) είναι ελεγμένο για ιούς και spam. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των video και των κειμένων, σε πλήρη αντιγραφή. Επιτρέπεται το download (κατέβασμα) στον υπολογιστή σας, μόνο για προσωπική χρήση.