ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 9ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. (IAΝ-IOYΛ 2017) :Όλα τα τεύχη, εδώ: http://issuu.com/greekuforeview

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

--- ΤΡΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ; ---

Αρχές Ιανουαρίου του 2011, η ρωσική εφημερίδα Pravda και ο ‘’παγιδευμένος’’ όπως αναφέρει το αντί-virus της ομάδας μας, δικτυακός τόπος english.pravda.ru, έγραψαν ότι υπάρχουν τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια τα οποία κατευθύνονται προς τη Γη.
Το ρεπορτάζ της ρωσικής Pravda αναφέρει ότι οι πληροφορίες προέρχονται από μια απόρρητη έκθεση που διέρρευσε από μέλος του προγράμματος SETI και τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το σύστημα αναζήτησης HAARP, που βρίσκεται στην Αλάσκα και έχει σχεδιαστεί για να μελετήσει το φαινόμενο του Βόρειου Σέλας.
Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει η Pravda , τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα και αναμένεται να φτάσουν στη Γη το Δεκέμβριο του 2012. Το μεγαλύτερο από τα τρία διαστημόπλοια είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος, και θα είναι ορατό από τα απλά τηλεσκόπια, όταν φτάσει στη τροχιά του Άρη.
Αμέσως μετά την δημοσίευση, το διαδίκτυο γέμισε με φωτογραφίες των μακρινών διαστημοπλοίων και πολλοί έσπευσαν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα τις Pravda και την γνησιότητα των συγκεκριμένων φωτογραφιών! Το μόνο όμως που ανακάλυψαν ήταν μια καλοστημένη φάρσα!!!
Ο αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov και μέλος του SETI που έκανε την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη, δεν υπάρχει!!! Ο αρκετά συνονόματος Graig Kasnoff , συνδημιουργός του προγράμματος SETI@home, διέψευσε κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση!
Όσο για τις φωτογραφίες με τα διαστημόπλοια, μετά από την ανάλυση τους από τον αστρονόμο Phil Plait, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για αλλοιωμένες και σκαναρισμένες εικόνες μιας φωτογραφικής πλάκας.
Άρα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας του συντάκτη του και τίποτα εξωγήινο δεν πλησιάζει (ακόμα) τη Γη!

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

1. Στην μεσαία στήλη της αρχικής σελίδας εμφανίζονται τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν τελευταία.
2. Γράφοντας μια λέξη που σας ενδιαφέρει στο ''search'' ή αναζητητή, που είναι πάνω από την αρχική φωτογραφία στα αριστερά (π.χ. Ρόζγουελ, Ναζί, 1998, ufo, Χίος, αρχαία κ.τ.λ.), βρίσκετε τα άρθρα που αφορούν αυτή τη λέξη.
3. Πατώντας τα κόκκινα κουμπιά του μενού στα δεξιά, βλέπετε τα άρθρα στις αντίστοιχες θεματολογίες.
4. Οι θεματολογίες της σελίδας μας, εμφανίζονται ανά 15άδα. Για να δείτε τα υπόλοιπα άρθρα της θεματολογίας, πατήστε κάτω από το τελευταίο άρθρο, το ''παλαιότερες αναρτήσεις'' ή το ''νεότερες αναρτήσεις''. Πατήστε το ''αρχική σελίδα'' για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.
5. Όλες οι φωτογραφίες των άρθρων, μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους.
6.
Γράψτε στο chat μας, ότι σας ανησυχεί ή στείλτε μας την αναφορά σας στην αντίστοιχη φόρμα.
7. Γίνετε μέλη στο group μας στο facebook, αλλά και στα άλλα social media, μέσα από τα αντίστοιχα κουμπιά κάτω από το menu μας.

Η σελίδα UFO's & Aliens Truth (Greek community) διατηρεί την ανωνυμία των επισκεπτών της, σε όλες της, τις εφαρμογές. Το υλικό μας (φώτο, video, κείμενα) είναι ελεγμένο για ιούς και spam. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των video και των κειμένων, σε πλήρη αντιγραφή. Επιτρέπεται το download (κατέβασμα) στον υπολογιστή σας, μόνο για προσωπική χρήση.