ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 9ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. (IAΝ-IOYΛ 2017) :Όλα τα τεύχη, εδώ: http://issuu.com/greekuforeview

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

--- TO ATIA TOY YMHTTOY ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, 15 & 16/9/2012. ---

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2012, η μάρτυρας Ελένη από την Νέα Σμύρνη, για ακόμα μία φορά είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού της το παράξενο αντικείμενο που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό πάνω από τον Υμηττό. Παρατηρώντας το καλύτερα δεν ήταν σίγουρη αν αυτά τα φώτα που έβλεπε ήταν από ένα ή από δύο αντικείμενα που πετούσαν μαζί.
Την παρατήρηση στον Υμηττό έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά και κάποιος άλλος μάρτυρας, αυτή τη φορά ο Φρατζέσκος, που δήλωσε και αυτός στην ιστοσελίδα UFO & ALIENS TRUTH (Greek community): '' Γύρο στις δύο το βράδυ είδα και εγώ από το μπαλκόνι του το φωτεινό αντικείμενο που άλλαζε χρώματα. Το είχα ξαναδεί παλιότερα, μόνο που χθες ήταν ακίνητο πιο ψηλά από την προηγούμενη φορά.''
Το φωτεινό αντικείμενο κατάφερε να φωτογραφίσει ο μάρτυρας Γιάννης, όταν αυτό ξαναεμφανίστηκε για τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου: 'Το είδα γύρο στις 21:00 όταν επέστρεφα σπίτι και το ξεχώρισα λόγο του ύψους του. Εξάλλου στην κορυφή του Υμηττού υπάρχουν μόνο τα φώτα των κεραιών και δεν είναι τόσο φωτεινά. Είχα διαβάσει τις προηγούμενες αναφορές και κατάλαβα ότι αυτό είναι το ΑΤΙΑ για το οποίο μιλάει ο κόσμος! Αν και βρισκόμουν σε απόσταση σταμάτησα το αυτοκίνητο σε ένα καθαρό σημείο και το φωτογράφησα.''

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

1. Στην μεσαία στήλη της αρχικής σελίδας εμφανίζονται τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν τελευταία.
2. Γράφοντας μια λέξη που σας ενδιαφέρει στο ''search'' ή αναζητητή, που είναι πάνω από την αρχική φωτογραφία στα αριστερά (π.χ. Ρόζγουελ, Ναζί, 1998, ufo, Χίος, αρχαία κ.τ.λ.), βρίσκετε τα άρθρα που αφορούν αυτή τη λέξη.
3. Πατώντας τα κόκκινα κουμπιά του μενού στα δεξιά, βλέπετε τα άρθρα στις αντίστοιχες θεματολογίες.
4. Οι θεματολογίες της σελίδας μας, εμφανίζονται ανά 15άδα. Για να δείτε τα υπόλοιπα άρθρα της θεματολογίας, πατήστε κάτω από το τελευταίο άρθρο, το ''παλαιότερες αναρτήσεις'' ή το ''νεότερες αναρτήσεις''. Πατήστε το ''αρχική σελίδα'' για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.
5. Όλες οι φωτογραφίες των άρθρων, μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους.
6.
Γράψτε στο chat μας, ότι σας ανησυχεί ή στείλτε μας την αναφορά σας στην αντίστοιχη φόρμα.
7. Γίνετε μέλη στο group μας στο facebook, αλλά και στα άλλα social media, μέσα από τα αντίστοιχα κουμπιά κάτω από το menu μας.

Η σελίδα UFO's & Aliens Truth (Greek community) διατηρεί την ανωνυμία των επισκεπτών της, σε όλες της, τις εφαρμογές. Το υλικό μας (φώτο, video, κείμενα) είναι ελεγμένο για ιούς και spam. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των video και των κειμένων, σε πλήρη αντιγραφή. Επιτρέπεται το download (κατέβασμα) στον υπολογιστή σας, μόνο για προσωπική χρήση.