ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: MAJESTIC 12.

Το Δεκέμβριο του 1984, ο Αμερικανός παραγωγός Σαντέρα λαμβάνει ένα φιλμ 35 χιλιοστών μέσω ταχυδρομείου. Έκρυβε ένα κείμενο 8 σελίδων για μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1947 και διαχειριζόταν πληροφορίες για τα ΑΤΙΑ. Το όνομά της Majestic 12. Για πάνω από 50 χρόνια η οργάνωση συμμετείχε σε μια παγκόσμια συνωμοσία για την συγκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τις επισκέψεις νοήμον εξωγήινων όντων.


Ήταν το 1945, όταν η «Ειδική Επιτροπή για μη Επίγεια Επιστήμη και Τεχνολογία» μετονομάζεται σε Majestic-12 (γνωστή και ως MJ-12) και στις 24 Σεπτεμβρίου του 1947 με έγγραφο του Προέδρου Τρούμαν προς το Υπουργείο Αμύνης, επιφορτίζεται, μόνον αυτή, στο έργο της διερεύνησης όλων αυτών των εξωγήινων δραστηριοτήτων. Η ομάδα αυτή είναι «Άκρως Απόρρητη» μέχρι και σήμερα, και μάλιστα λέγεται ότι αυτή είναι η μυστική κυβέρνηση των ΗΠΑ! «Μajesty» είναι το όνομα που τότε έφεραν συνθηματικά στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών, οι πρόεδροι. Τα πρώτα μέλη της οργάνωσης αυτής ήταν οι: Vannevar Bush (επιστημονικός συνεργάτης του προέδρου), Forrestal (υπουργός Αμύνης), Νelson Rockefeller, Allen Dulles (αρχηγός της CIA) και Edgar Hoover (αρχηγός του FBI). Συνολικά ήταν 12 άτομα, όλοι πρώην μέλη της «Jason Society» που θεωρείται η ελίτ της παλαιότερης οργάνωσης «Skull & Bones» (υπάρχει και σήμερα). Η βάση αυτών των οργανώσεων ήταν ένα απροσπέλαστο σημείο στην πολιτεία του Maryland, στο οποίο μπορούσε κανείς να φτάσει μόνο με αεροπλάνο.

Η Majestic-12 δημιούργησε διάφορα προγράμματα συλλογής και αξιοποίησης στοιχείων που σχετίζονταν με επισκέψεις εξωγήινων στον πλανήτη μας. Τα σημαντικότερα από αυτά τα προγράμματα περιγράφονται στη συνέχεια:
Πρόγραμμα MAJI: Μajority Agency for Joint Intelligence.
Πρόγραμμα SIGN: Σκοπός του η βιολογική σύσταση των Εξωγήινων Όντων.
Πρόγραμμα BLUE BOOK: Σκοπός του ήταν η παραπληροφόρηση του κοινού με ασαφείς πληροφορίες για τα περιστατικά που παρουσιάζονταν και σχετίζονταν με εξωγήινους.
Πρόγραμμα SIGMA: Σκοπός του ήταν η επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς.
Πρόγραμμα SNOWBIRD: Σκοπός του ήταν η κατασκευή ιπταμένου δίσκου σύμφωνα με τα στοιχεία που μπορούσαν να αξιοποιηθούν με βάση τα συντρίμμια.
Πρόγραμμα AQUARIUS: Σκοπός του ήταν η επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς.
Πρόγραμμα GARNET: Σκοπός του ήταν η μελέτη της επίδρασης των εξωγήινων στους ανθρώπους.
Πρόγραμμα POUNCE: Βασικό πρόγραμμα για τη μελέτη των εξωγήινων οχημάτων που είχαν συγκρουστεί στη Γη και η ιατρική εξέταση των πτωμάτων ή των ζωντανών επιβατών αυτών.
Πρόγραμμα LUNA: Το όνομα αυτό έχει δοθεί στη βάση που οι αστροναύτες είδαν και κινηματογράφησαν στη Σελήνη. Εκεί σύμφωνα με τους ανθρώπους της οργάνωσης Majestic 12 βρίσκονται οι βάσεις όπου είναι σταθμευμένα σκάφη τεραστίων διαστάσεων σχήματος πούρου και που χρησιμεύουν στη μεταφορά μικρότερων σκαφών.
Δύναμη DELTA: Ειδικές δυνάμεις που χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικά δύσκολες επιχειρήσεις.
Blue Team: Επιστημονική ομάδα με τέλειο εξοπλισμό, τεχνικούς και ιατρούς. Αποστολή της, η παροχή τεχνικής βοήθειας για την ανάκτηση UFO που έχουν υποστεί βλάβη ή έχουν καταπέσει, καθώς η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε τυχών επιζώντα μέλη των σκαφών. Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με επιθυμία των εξωγήινων στο πλαίσιο συμφωνίας για παράδοση νέας τεχνολογίας. Οι Blue Teams αργότερα ονομάσθηκαν «Alfa Teams» για λόγους ασφαλείας.

Το FBI σε έρευνα του τη δεκαετία του '90, για την υποτιθέμενη μυστική κρατική υπηρεσία, σχημάτισε αμφιβολίες ως προς τη γνησιότητά της. Η Πολεμική Αεροπορία και το Γραφείο Ειδικών Ερευνών των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοια επιτροπή και ούτε είχε ποτέ εγκριθεί ή να διαμορφωθεί. Ομως, αρκετοί ερευνητές πιστεύουν οι MJ12 υπάρχει, και μετά από εξέταση εγγράφων υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει συνωμοτήσει για να καλύψει την δραστηριότητα της. Σήμερα, η Majestic 12 είναι θρυλική στους κύκλους των UFO believers, και έχει γεννήσει έναν αμέτρητο αριθμό βιβλίων και ντοκιμαντέρ. Έχει ακόμη έμπνευση τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Η τηλεοπτική εκπομπή «σκοτεινός ουρανός» βασίστηκε στη MJ-12, και ο Mulder και Scully αρκετές φορές για το X-Files.