ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ Ι & ΙΙ : ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία ένα αντικείμενο κατασκευασμένο από τον άνθρωπο βγήκε έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα, ενώ οσονούπω βγαίνει και ο δίδυμος αδερφός του!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, στο 6ο τεύχος του ΔΩΡΕΑΝ περιοδικού eT, πατώντας το παρακάτω λινκ: https://issuu.com/greekuforeview/docs/e.t._magazine_6/6


«Απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στα Σύμπαν. Από τα 200 δις άστρα του γαλαξία κάποια, ίσως πολλά, μπορεί να περιλαμβάνουν πλανήτες και πολιτισμούς που ταξιδεύουν στο αχανές διάστημα. Αν κάποιος από αυτούς του πολιτισμούς συναντήσει τον Voyager και είναι σε θέση να καταλάβει αυτά τα καταγεγραμμένα περιεχόμενα του, ιδού το μήνυμα μας : Προσπαθούμε να επιβιώσουμε μέσα στον χρόνο μας ώστε να ζήσουμε στον δικό σας. Ελπίζουμε ότι κάποια μέρα ,έχοντας πια λύσει τα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε θα ενταχθούμε κι εμείς σε μια κοινότητα γαλαξιακών πολιτισμών. Αυτή η καταγραφή αντιπροσωπεύει την ελπίδα και την αποφασιστικότητα μας και την καλή μας θέληση μέσα σε ένα τεράστιο σύμπαν που μας προκαλεί δέος.» Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ ενός κράτους του πλανήτη Γη, σκάφος Voyager, 16/6/1977.