ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΘΕΑΣΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2008.

Στις 3 Ιουλίου του 2008, άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη να κινείται αργά το βράδυ στον Ελληνικό ουρανό. Μια καταγραφή αρκετά σημαντική αφού το Α.Τ.Ι.Α. έγινε αντιληπτό σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και από πλοία του πολεμικού ναυτικού. Το μεγάλο φλεγόμενο φωτεινό αντικείμενο αρχικά εθεάθη να διασχίζει τον Αττικό ουρανό και στη συνέχεια να περνάει πάνω από την τη Λάρισα, την Καβάλα, την Κέρκυρα, και τελικά να συντρίβεται κοντά στα Ζαγοροχώρια. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την πυροσβεστική, που μετέβη στη περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσει κάποια φωτιά ή συντρίμμια. Οι ειδικοί μιλούν για τμήμα δορυφόρου ή για μετεωρίτη που έπεσε στη Γη, αλλά δεν λείπουν και οι εκτιμήσεις για εξωγήινο σκάφος.
Παρόμοια θέαση είχαμε και το βράδυ της 21ης Ιουλίου όταν φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο έγινε αντιληπτό πάνω από τις Σέρρες, τη Θάσο και τη Χαλκιδική. Αυτή τη φορά οι μάρτυρες δήλωσαν ότι το αντικείμενο έπεσε στη θάλασσα, με μερικούς να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ‘’όταν μπήκε σχετικά αργά στη θάλασσα, παρέμεινε φωτεινό’’.
Στις 13 Ιουλίου του 2008, στις 19:20 το απόγευμα, είχαμε αρκετές μαρτυρίες για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα paranormap.net, ο μάρτυρας είπε: ‘’Το είδαμε αρκετά άτομα στην περιοχή της Κυψέλης αλλά δεν προλάβαμε να τραβήξουμε φωτογραφίες ή βίντεο. Το αντικείμενο ήταν στρογγυλό και χρώματος ασημί. Η θέαση διήρκεσε περίπου 5 δευτερόλεπτα μέχρι που το αντικείμενο εξαφανίστηκε αστραπιαία.‘’
Στις 17 Ιουλίου του 2008, αργά το απόγευμα, ιπτάμενο πορτοκαλί φωτεινό αντικείμενο, εθεάθη βορειοανατολικά της Πάρνηθας να διασχίζει τον ουρανό. Το περιστατικό αποτυπώθηκε από τον μάρτυρα σε φωτογραφία, η οπoία δόθηκε στη HUFORC για περεταίρω ανάλυση.