ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ UFO ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΗΠΑ, ΕΛΛΑΔΑ & ΙΤΑΛΙΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2010.

Οι πρώτες αναφορές για τριγωνικά ιπτάμενα σκάφη έρχονται από αυτόπτες μάρτυρες, από την πολιτείας της Νότιας Καρολίνας και την περιοχή Greenville στις 16 Μαρτίου 2010. Στις 20:03 οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν ξαφνικά ένα αντικείμενο στον ουρανό. Γρήγορα όμως συνειδητοποίησαν ότι, αντί ενός συμβατικού αεροσκάφους, υπήρχε ένα εντελώς τριγωνικό αντικείμενο στον ουρανό με ένα εντυπωσιακό στο κέντρο του, κόκκινο φως. Δυστυχώς γρήγορα το αντικείμενο κέρδισε υψόμετρο και χάθηκε.
Στις 21 Μαρτίου του 2010, στη Θεσσαλονίκη, 11:00 το βράδυ, ο κ.Γιάννης εντόπισε ένα άγνωστο ιπτάμενο τριγωνικό αντικείμενο ερχόμενο από τα δυτικά και κινούμενο πολύ γρήγορα ανατολικά. Το αντικείμενο χάθηκε σχεδόν αμέσως. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο αντικείμενο αλλά υπήρξαν ακόμα 2 αναφορές από άτομα στην Δράμα που λίγο αργότερα είδαν και αυτοί ένα παρόμοιο στον Ελληνικό ουρανό.
Στις 29 Μαρτίου 2010 στην Ravenna της Ιταλίας, ακόμα ένα άγνωστο τριγωνικό αντικείμενο παρατηρείτε, από περαστικούς στης 22:30 π.μ. Το αντικείμενο ήταν στην αρχή δύο φωτεινές κουκκίδες κινούμενες σε ζεύγη. Η κίνηση τους ήταν έντονη και προφανώς χωρίς συγκεκριμένη διαδρομή. Στη συνέχεια, μια ακτίνα έντονου φωτός, προέκυψε ενώ μετακινούνταν ταχύτατα. Σε σύντομο χρόνο το φαινόμενο σταμάτησε και φάνηκε ένα είδος τριγώνου στον ουρανό . Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό από πολλούς διερχόμενους που έδειχναν τον ουρανό και φώναζαν "δείτε τα, δείτε τα !".Στην ιταλική εφημερίδα Romagnanol αναφέρετε ότι υπάρχει και ένα βίντεο που γυρίστηκε το ίδιο το βράδυ.