ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- Η NASA ΕΛΑΒΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ VOYAGER 2, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010 ---


Ο Hartwig Hausdorf, Γερμανός συγγραφέας και γνωστός ερευνητής σχετικός με τις Κινέζικες πυραμίδες , ισχυρίστηκε ότι μέσω του Voyager 2 που ταξιδεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος, εξωγήινοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Γη, καθώς εστάλησαν πίσω από το διαστημικό ταξιδιώτη μηνύματα με δεδομένα, τα οποία οι επιστήμονες της NASA δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.
Ο Hartwig Hausdorf, δήλωσε: «Φαίνεται σαν κάποιος να επαναπρογραμμάτισε ή να έκανε πειρατεία στο σκάφος, όμως μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια.»

Η εφημερίδα Bild αποκάλυψε ότι ο Voyager 2, που η NASA του έχει εγκαταστήσει ένα 12-ιντσo δίσκο που περιέχει μουσική και χαιρετισμούς σε 55 γλώσσες, διέκοψε την επικοινωνία με τη διαστημική υπηρεσία στις 22 Απριλίου 2010, μετά από 33 χρόνια ταξιδιού. Όταν οι μηχανικοί έλυσαν το σφάλμα μετάδοσης δεδομένων, άρχισαν να λαμβάνουν πίσω παραμορφωμένα σήματα. Από τότε, προγραμμάτισαν το Voyager 2 να μεταδίδει μόνο δεδομένα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση του σκάφους, όσο αυτοί θα εργάζονται για να λύσουν το πρόβλημα.
Η διαστημική υπηρεσία δεν έχει απαντήσει στα σχόλια του κ. Hausdorf και αναφέρει ότι τα παράξενα δεδομένα είναι πιθανόν βλάβη στην μνήμη του υπολογιστή ή στον αισθητήρα του.
Το κωδικοποιημένο σήμα από το Voyager 2, που θέλει 13 ώρες για να φθάσει στη Γη από απόσταση 8.6 δις μίλια, δεν έχει ερμηνευτεί ακόμα. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι βλάβη ή ένας εξωγήινος χαιρετισμός…