ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΕΝΤΟΝΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ UFO’S ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ---

Στις 13 Ιουνίου 2010, φωτεινά αντικείμενα θεάθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Ο αυτόπτης μάρτυρας Βασίλης είδε αργά το βράδυ περίεργα κόκκινα και κίτρινα φωτάκια στον ουρανό, να ανεβαίνουν σιγά σιγά και μετά να εξαφανίζονται. Παρόμοιο φαινόμενο εξελίχθηκε πάλι στις 20 του μηνός και εντοπίστηκε από 3εις ακόμα κατοίκους της συμπρωτεύουσας.
Το βράδυ της τρίτης 22 Ιουνίου 2010 και ώρα 22.00, σύμφωνα με μαρτυρίες από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες της περιοχής Κουνουπέλι Ηλείας, άγνωστα εναέρια αντικείμενα παρατηρηθήκαν να διασχίζουν τον ουρανό. Συγκεκριμένα οι μάρτυρες είπαν ότι είδαν ένα μεγάλο φώς που συνοδευόταν από πολλαπλά μικρά αντικείμενα με κατεύθυνση βορειοδυτική ,προς τη Κεφαλονιά. Οι κάτοικοι ομολογούν ότι έμειναν κατάπληκτοι από το φαινόμενο.
Στις 23 Ιουνίου 2010, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Π. Ε. που ασχολείτο ερασιτεχνικά με την αστρονομία, σε παρατήρηση που πραγματοποίησε το βράδυ, περίπου στις 23:00, στην περιοχή δυτικά της Πάτρας, εντόπισε ένα περίεργο εναέριο φαινόμενο στην νότια περιοχή του ουρανού ,το οποίο του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως λόγω του ότι το φωτεινό αντικείμενο μετακινούνταν με αστραπιαία ταχύτητα και αυξομείωνε σε τακτά χρονικά διαστήματα το φωτισμό του.