ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ UFO ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ---

Συνεχίζονται οι θεάσεις ufo’s στη Κίνα με πρώτη τις δεκάδες κάθετες φωτεινές ακτίνες που εμφανίσθηκαν στον ουρανό της πόλης Xiamen, στη νοτιοανατολική Κίνα, περίπου στις 23:30 στις 9 Ιουλίου 2010. Το φαινόμενο της «βροχής των φωτεινών ακτίνων» διήρκησε για περισσότερο από μία ώρα και αρχικά ανακαλύφθηκε από τον κ. Wang, έναν κάτοικο που βρισκόταν κοντά στο δρόμο Huandao της Xiamen, που δήλωσε: "Ξαφνικά, είδα πέντε φωτεινές ακτίνες, όχι πολύ ψηλά στον ουρανό. Μετά από λίγο, ο αριθμός τους αυξήθηκε σε 50 περίπου και άρχισαν να κινούνται όλο και ψηλότερα". Αστρονόμοι από το αστεροσκοπείο της πόλης ανέφεραν ότι ποτέ ξανά κατά το παρελθόν δεν έχει παρατηρηθεί παρόμοιο μετεωρολογικό φαινόμενο.
Στις 22 Ιουλίου, η Shanghai Daily ανέφερε ότι ufo’s εμφανίστηκαν πάνω από την πόλη Chongqing. Διάφοροι αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της πόλης, δήλωσαν ότι είδαν το ίδιο πράγμα: "Τέσσερα φωτεινά αντικείμενα που είχαν τη μορφή διαμαντιών αιωρούνταν πάνω από το πάρκο για περισσότερο από μια ώρα’’. Μία κάτοικος δήλωσε στην εφημερίδα πως "μετά από μια ώρα όπου αιωρούνταν στον ουρανό, άρχισαν να πετάνε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμα ψηλότερα, μέχρι που εξαφανίστηκαν".
Στις 26 Ιουλίου, γύρω στις 22:00 το βράδυ, η Online εφημερίδα Sichuan έγραψε: "Κοιτάξτε! έρχονται, έρχονται οι εξωγήινοι ! " Ο παραπάνω τίτλος γράφτηκε, λίγη ώρα μετά, αφότου αναφέρθηκε το περίεργο θέαμα στον ουρανό από τους πολίτες της πόλης Leshan, στην κεντρική Κίνα. Ήταν σούρουπο και τρεις "ήλιοι" εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό πάνω από την πόλη. Το φαινόμενο διήρκησε περίπου 10 λεπτά προτού εξαφανιστεί αλλά ήταν αρκετό για να προκαλέσει αναστάτωση. Αστρονόμοι μιλούν για φυσικό φαινόμενο και συγκεκριμένα για αντανάκλαση του ήλιου σε κρυστάλλους αέρα της περιοχής.