ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

PROJECT BLUE-BOOK.

Η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α., από το 1947 μέχρι το 1969 δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην έρευνα αναφορών και θεάσεων Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, στο πλαίσιο ενός προγράμματος αποκαλούμενου ως ''Μπλε Βιβλίο'' το οποίο ήρθε ως συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα ''Μπλε Βιβλίο'' ερεύνησε 12.618 θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. και 701 από αυτές τις θεάσεις παρέμειναν μη αναγνωρισμένες - αδιευκρίνιστες. Πολλοί ερευνητές των UFO θεωρούν ότι το πρόγραμμα αυτό, χρησιμοποίησε φτωχές ερευνητικές μεθόδους με στόχο να καλύψει την αληθινή έρευνα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία στη γη. Επίσης, οι παραπάνω ερευνητές, θεωρούν ότι οι πραγματικά ανεξήγητες εκθέσεις και αναφορές, που νομιζόταν αρχικά ότι θα προκαλούσαν τη δημόσια ανησυχία, δεν περιλήφθηκαν ποτέ στο ''Μπλε Βιβλίο'' και μεταφέρθηκαν προς μια ανώτερη αρχή που ποτέ δεν τα παρουσίασε στο ευρύ κοινό.
Μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες εγγράφων αυτού του μυστικού προγράμματος, δημοσίευσαν πρόσφατα οι μυστικές υπηρεσίες, και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )

Δείτε όλα τα 56.323 έγγραφα που δημοσίευσαν οι μυστικές υπηρεσίες από το blue book, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα http://www.bluebookarchive.org/browse.aspx.