ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- “UFO ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ” ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ---

Την Δευτέρα 27/9/2010, πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α., ισχυρίστηκαν σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club στην Ουάσινγκτον ότι UFO απενεργοποιούσαν βρετανικούς και αμερικανικούς πυρηνικούς πυραύλους, σε εγκαταστάσεις με πυρηνικά όπλα!
Ο Robert Hastings, ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και διοργανωτής της εκδήλωσης δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους. "Πιστεύω ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τους πυρηνικούς εξοπλισμούς από το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Η απενεργοποίηση πυρηνικών πυραύλων από UFO, ίσως να είναι ένα μήνυμα τόσο προς τις ΗΠΑ και τη Ρωσία ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα. "
Ο Robert Salas, πρώην αξιωματικός της αμερικανικής αεροπορίας (USAF) , υποστηρίζει πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας το 1967 σε εμφάνιση UFO που είχε προκαλέσει δυσλειτουργία σε πυραύλους στην αεροπορική βάση Malmstrom στη Montana των ΗΠΑ. ’’ Ένα αντικείμενο πλησίασε και αιωρούνταν ακριβώς πάνω από την περιοχή. Τότε διαπιστώσαμε ότι έκλεισαν 10 πύραυλοι. Και το ίδιο πράγμα συνέβη σε μια άλλη περιοχή μια εβδομάδα αργότερα", είπε και τόνισε πως το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό και όχι αποκύημα της φαντασίας.
Άλλοι τρεις αξιωματικοί που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου δήλωσαν ότι είχαν και αυτοί παρόμοιο περιστατικό με UFO’s στην αεροπορική βάση Malmstrom της Μοντάνα το 1967. Παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν πρόλαβαν να δουν τα UFO’s πάνω από τις βάσεις σημειώθηκε ολιγόλεπτη απενεργοποίηση ορισμένων πυρηνικών πυραύλων τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν από τους φρουρούς για εμφάνιση ενός άγνωστου ιπτάμενου αντικειμένου που εξέπεμπε κόκκινο φως.
Ο Charles Halt, πρώην συνταγματάρχης της USAF, υποστηρίζει πως το 1980 είχε δει με τα μάτια του φωτεινές ακτίνες προερχόμενες από έναν ιπτάμενο δίσκο, να "στοχεύουν" την αμερικάνικη αεροπορική βάση RAF Bentwaters κοντά στην πόλη Ipswich, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Τα φώτα, σύμφωνα με τον ίδιο, κατέληγαν σε μία αποθήκη όπου φυλάσσονταν τα πυρηνικά όπλα της βάσης. " Είμαι σίγουρος πως οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο των Η.Π.Α αλλά και της Βρετανίας έχουν προσπαθήσει να συγκαλύψουν τα παραπάνω περιστατικά και άλλα παρόμοια. Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία λέει ψέματα σχετικά με την εθνική ασφάλεια της χώρας σε ότι αφορά τις εμφανίσεις UFO γύρω από τις πυρηνικές βάσεις…" είπε και τόνισε πως είχε διαταχθεί από ανωτέρους του να κρατήσει το στόμα του κλειστό!
Στη συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, τονίστηκε επίσης, η κατάθεση του απόστρατου συνταγματάρχη Bruce Fenstermacher της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α., του οποίου η ασφάλεια της ομάδας του, είδε μια μορφή πούρου UFO να πετά πάνω από τη πυρηνική βάση στο Wyoming το 1976.
Σημαντική και η επίσημη κατάθεση του ταγματάρχη M. Davidovich Kataman, υπεύθυνου ελέγχου για μεγάλου βεληνεκούς πυρηνικών πυραύλων στην βάση Usovo της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ). Ο Kataman δεν είδε τα UFO να πετούν γιατί ήταν σε υπόγειο καταφύγιο αλλά αυτό που του συνέβη ήταν τρομακτικά ανεξήγητο. Στις 4 Οκτώβρη του 1982 στις 21:37, παρατήρησε φωτισμό σε όλες τις οθόνες που ρυθμίζουν το έλεγχο εκτόξευσης πυραύλων. ‘’Κάποιος ή κάτι χειριζόταν προφανώς τη σειρά των συγκεκριμένων κωδικών ελέγχου’’, είπε.

Σε μια καλά τεκμηριωμένη σειρά επεισοδίων στις αρχές Νοεμβρίου του 1975, άγνωστα φωτεινα "ελικόπτερα μυστήριο’’ όπως ονομάστηκαν, επισκέφτηκαν ένα ευρύ φάσμα αμερικανικών στρατιωτικών πυραυλικών βάσεων. Από τις 27 Οκτωβρίου ως τις 10 Νοεμβρίου του 1975, θεάσεις UFO πάνω από τόπους αποθήκευσης πυρηνικών όπλων πραγματοποιήθηκαν στις βάσεις: Loring AFB στο βόρειο Maine, Wurtsmith AFB στο Μίτσιγκαν, Grand Forks και Μινότ στη Βόρεια Ντακότα, και Malmstrom AFB στη Μοντάνα. Επίσης πιλότοι καταδιωκτικών F-106 έκαναν πολλαπλές αναφορές για UFO σε βάσεις πυραύλων κοντά στις περιοχές Moore, Harlowton και Lewistown.


Παρόμοιες επιδρομές συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 1948 στο Los Alamos, τον Δεκέμβριο του 1950 στο Oak Ridge, τον Ιούλιο του 1952 στα Hanford, Savannah River, και Los Alamos, τον Αύγουστο του 1965 στη Cheyenne, το Μάρτιο του 1967 στη Βόρεια Ντακότα στη Μοντάνα και στο Los Alamos, τον Αύγουστο του 1968 στη βάση Ellsworth στη Νότια Ντακότα, τον Αύγουστο του 1980 στις βάσεις Warren Kirtland, NM και στα εργαστήρια Sandia, τον Δεκέμβριο του 1980 στην Αγγλία και τον Οκτώβριο του 1991 σε Τσερνομπίλ, Ουκρανία και Ρωσία.

Συνολικά, οι πρώην αξιωματικοί είχαν συγκεντρώσει για τη συνέντευξη Τύπου περισσότερες από 120 καταθέσεις μαρτύρων από στρατιωτικό προσωπικό που αποκαλύπτουν το ενδιαφέρων των UFO’s για τις πυρηνικές εγκαταστάσεις μέχρι το 2003. Μερικοί από αυτούς τους μάρτυρες είναι και ο Arneson Dwynne (Υπεύθυνος Επικοινωνίας USAF), ο Robert Jamison (πρώην αξιωματικός USAF σε βάση πυρηνικών πυραύλων), ο Patrick McDonough (πρώην επιθεωρητής γεωδαιτικής πυρηνικών εγκαταστάσεων πυραύλων της USAF) και ο Jerome Nelson (πρώην αξιωματικός USAF σε βάση πυρηνικών πυραύλων).
Επίσημα σε καμία από τις περιπτώσεις εμφάνισης UFO’s πάνω από πυρηνικές βάσεις εκτόξευσης πυραύλων δεν διαπιστώθηκε απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν πιστοποιήθηκε ότι τα αντικείμενα που καταχωρίστηκαν ως αγνώστου ταυτότητας ήταν εξωγήινης προέλευσης.