ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ VIMANAS (VYMAANIKA SHAASTRA).

Ο Ινδός αυτοκράτορας Ασόκα άρχισε μια μυστική κοινωνία με εννέα άγνωστους μεγάλους Ινδούς επιστήμονες, που ήταν υπεύθυνοι για να καταχωρήσουν όλες τις επιστήμες. Ο Ασόκα κράτησε την εργασία τους μυστική επειδή φοβόταν ότι η προηγμένη επιστήμη που προερχόταν από αρχαίες ινδικές πηγές, θα χρησιμοποιούνταν για τον κακό σκοπό του πολέμου και γιατί γνώριζε επίσης τους καταστρεπτικούς πολέμους του παρελθόντος που χρησιμοποίησαν τέτοια προηγμένα οχήματα που είχαν καταστρέψει την αρχαία ινδική "αυτοκρατορία Ράμα" αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν. Τα "εννέα άγνωστα άτομα" έγραψαν συνολικά εννέα βιβλία, πιθανώς ένα ο καθένας.
Σύμφωνα με τον Ινδό ιστορικό Ramachandra Dikshitar που έγραψε ένα κλασικό κείμενο για τους πολέμους στην Αρχαία Ινδία, τα κείμενα που αναφέρουν τα εναέρια οχήματα και ταξίδια είναι τα: Satapathya Brahmanas, Rig Veda Samhita, Harivamsa, Makandeya Purana, Visnu Purana, Vikramaurvasiya, Uttararamacarita, Harsacarita, Tamil text Jivakocintamani Samaranganasutradhara. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα περισσότερα από αυτά τα κείμενα είναι αυθεντικά και πολλά είναι γνωστά από αρχαία ινδικά έπη που έχουν εκατοντάδες αναφορές σε αυτά.
Το 1952 ξεκίνησε η μετάφραση των αρχαίων κειμένων Vimanas στα ινδικά από τον G. R. Josyer και το 1973 ολοκληρώθηκε και δημοσιεύθηκε παγκοσμίως η Αγγλική μετάφραση.
Το 1974 μια μελέτη από το Ινδικό Ινστιτούτο Επιστημών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αεροσκάφη που περιγράφονται στα μεταφρασμένα κείμενα ήταν «φτωχές περιγραφές" και ότι ο συγγραφέας έδειχνε σε όλη τη μετάφραση παντελή έλλειψη κατανόησης της αεροναυπηγικής ώστε να μπορεί να σχεδιάσει σωστά τα οχήματα. Η ομάδα του UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community) συγκέντρωσε τις σημαντικότερες σελίδες των μεταφρασμένων αυτών κειμένων και σας τις παρουσιάζει παρακάτω:


Μεγεθύνετε τις φωτογραφίες, ανοίγοντας τες με ένα κλικ, για να τις δείτε λεπτομερέστερα.