ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α.Τ.Ι.Α. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ---

Τα Χριστούγεννα του 1980, αξιωματικοί από την αεροπορική βάση Bentwaters των ΗΠΑ πήγαν να διερευνήσουν ένα ανεξήγητο περιστατικό στο δάσος Rendlesham του Suffolk. Όταν έφτασαν στην περιοχή αντίκρισαν ένα βομβαρδισμένο τοπίο, με κατεστραμμένα δέντρα, σε ύψος 4,5 μέτρων από το έδαφος, σαν κάτι να προσγειώθηκε εκεί. Αφότου φωτογράφισαν το τοπίο έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ένα κόκκινο φως στον ουρανό λίγο πιο κάτω, πάνω από μια φάρμα. Τότε ένας από τους αξιωματικούς κατέγραψε ηχητικά το περιστατικό.
Στην ηχογραφημένη περιγραφή ο αξιωματικός αναφέρει: "Ακούω πολύ περίεργους ήχους από ζώα κοντινής φάρμας. Κάνουν πολύ θόρυβο. Κάτι υπάρχει εκεί. Ευθεία. Νάτο πάλι. Ευθεία. Τι είναι; Ένα παράξενο, μικρό κόκκινο φως. Φαίνεται ίσως μισό μίλι πιο μπροστά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, είναι ένα παράξενο κόκκινο φως που αναβοσβήνει μπροστά. Βλέπω μια κίτρινη λάμψη επίσης. Παράξενο. Έρχεται σίγουρα από εκεί. Είναι σίγουρα από εκεί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι παράξενο..."
Το ηχητικό ντοκουμέντο με την ηχογραφημένη περιγραφή του αγνώστου αντικειμένου, κρατήθηκε κρυφό τριάντα χρόνια από τον αμερικανικό στρατό, μέχρι τον Νοέμβριο του 2010 που δόθηκε στη δημοσιότητα.