ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ---

Μια μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου στα ανοικτά της νότιας ακτής της Καλιφόρνιας καταγράφηκε σε βίντεο, στις 8 Νοεμβρίου του 2010 γύρω 17:00 το απόγευμα, από ένα ελικόπτερο ειδήσεων του KCBS. Η θέση της εκτόξευσης υπολογίστηκε δυτικά του Λος Άντζελες, βόρεια της Catalina Island, 35 μίλια απ’την ακτή.
Ένας εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού λέει στο News 8, ότι αυτό δεν ήταν αμερικανικός πύραυλος και δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα του Πολεμικού Ναυτικού σε αυτό το τμήμα της περιοχής εκείνη τη μέρα. Η τελευταία ήταν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, όταν η βάση Vandenberg Air Force ξεκίνησε ένα πύραυλο Delta II, που μετέφερε το δορυφόρο Thales Alenia Space-Italia COSMO Skymed.
Επίσης ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Dave Lapan είπε: ‘’Κανείς εντός του υπουργείου Άμυνας δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι είναι αυτό και από πού προήλθε".
Μετά από έρευνες, κανένας οργανισμός συμπεριλαμβανομένου του Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της FAA, της αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής (Aerospace Defense Command) και του Πενταγώνου, δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς είχε συμβεί ή αν ευθυνόταν κάποιος για το περιστατικό.
Υπάρχουν πολλές θεωρητικές εξηγήσεις για το φαινόμενο και οι δύο σημαντικότερες μιλούν για ιπτάμενο δίσκο ή ένα απλό ατύχημα καθώς κάποιος πίεσε λάθος κουμπί, στέλνοντας ένα πύραυλο στον ουρανό.