ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ UFO’S ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ---

Στις 13 Οκτωβρίου του 2010, περίπου στις 9.30 το πρωί, άγνωστα ιπτάμενα λαμπερά αντικείμενα εμφανίστηκαν επάνω από την Νέα Υόρκη. Εκατοντάδες άνθρωποι τα είδαν να αιωρούνται πάνω από την πόλη, αρκετοί ενημέρωσαν τις αρχές και τηλεοπτικά κανάλια κατέγραψαν το γεγονός. Τα άγνωστα αντικείμενα παρέμειναν στον ουρανό 45 λεπτά, μέχρι που εξαφανίστηκαν.
Την επόμενη μέρα, μετά τη δημοσίευση του περιστατικού από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δάσκαλοι ενός σχολείου της περιοχής έσπευσαν να δηλώσουν ότι εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν γιορτή και είχαν αφήσει ένα μάτσο μπαλόνια στον ουρανό. Αμέσως τα Μ.Μ.Ε. χαρακτήρισαν το γεγονός λάθος εκτίμηση, όμως δεν είχαν δίκιο…
Τα μπαλόνια πράγματι αφέθηκαν και φωτογραφήθηκαν και προβλήθηκαν στα Μ.Μ.Ε. αλλά οι διάφοροι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν και αλλά αντικείμενα, σαν λαμπερές ασήμι σφαίρες. Αυτό επιβεβαιώθηκε εύκολα από δύο ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, το ρεπορτάζ του ABC που έδειξε τα μπαλόνια και το ρεπορτάζ του RT που έδειξε το σμήνος των ufo! Επίσης ένας καθηγητής του σχολείου αποκάλυψε ότι η ντουζίνα από μπαλόνια αφέθηκε γύρω στις 1:30 το μεσημέρι, ενώ οι μαρτυρίες για τις ασημί φωτεινές σφαίρες ξεκίνησαν από τις 9:30 το πρωί.
Βέβαια υπήρξε και ένα ακόμα περιστατικό που δεν αναφέρθηκε από τα Μ.Μ.Ε. και δείχνει ότι οι αρχές δεν είδαν, από τα ραντάρ, μπαλόνια στον ουρανό της Νέας Υόρκης. Στις 18:45 την μέρα των εμφανίσεων, η FAA έκλεισε 3 αεροδρόμια στη Νέα Υόρκη, τα at LaGuardia, Κένεντι και Newark , για περίπου μία ώρα. Φυσικά δεν ισχυρίστηκε ότι ήταν λόγο των "μπαλονιών UFO". Σύμφωνα με το Associated Press η αιτία που οδήγησε τις εγκαταστάσεις ραντάρ να κλείσουν και να γίνει εκκένωση ήταν διαρροή φυσικού αερίου, συμπτωματικά την ίδια ώρα με τις εμφανίσεις!!!