ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΡ ΤΟΥ NBA MANU GINOBILI, ΕΙΔΕ UFO! ---

Ο Aργεντινός σούπερ σταρ του NBA, Μανού Τζινόμπιλι, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι είδε ένα ufo την πρώτη Δεκεμβρίου του 2010, στο ταξίδι των Σπερς για το ματς με τους Κλίπερς, στο Los Angeles. ''Νομίζω ότι είδα ένα ufo ή ένα αεροπλάνο σε φλόγες να προσγειώνεται. Εκτός κι αν κοιμάμαι και είναι όνειρο'' έγραψε στο λογαριασμό του ο Μανού και έκτοτε ξεκίνησε να διαβάζει σαν τρελός ότι έχει σχέση με τα ufo’s. Το συγκεκριμένο περιστατικό αποκαλύπτεται και σ’ένα βίντεο ενός ρεπόρτερ της TMZ, που περίμενε τον Μανού κατά την άφιξη του.
Σε συνέντευξή του, τις επόμενες μέρες, σε δημοσιογράφο της KSAT, πρόσθεσε: ''Δεν είμαι σίγουρος τι ήταν. Υπάρχει μια Στρατιωτική Αεροπορική βάση βορειοδυτικά από εκεί πού ήμασταν. Ίσως ήταν κάποια προσγείωση διαστημικού λεωφορείου. Το καλό είναι, δεν είμαι ο μόνος που το είδα, οπότε δεν είμαι τελείως τρελός… Πάντως ήταν μια πολύ περίεργη πτήση ή πτώση, σαν αεροπορικό δυστύχημα. Την επόμενη μέρα περίμενα να δω τι θα έλεγαν στις ειδήσεις και δεν είπαν τίποτα. Μου φάνηκε λίγο περίεργο… τι στο διάολο να ήταν αυτό!''
Ο Μανού συνέχισε να ερευνά για το θέμα και μετά από λίγες μέρες ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook ότι: ''η λογικότερη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι πρόκειται για ένα αεροσκάφος που ονομάζεται X-37B και επρόκειτο να προσγειωθεί στην περιοχή από τις 3 έως τις 6 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ προσγειώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου. Όμως εγώ το είδα την 1η του μήνα!!!''.
Έτσι, ο All Star γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που έχουν δει ιπτάμενα αντικείμενα άγνωστης προέλευσης.