ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ‘’MYSTERY’’ & ‘’ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ’’, ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ---

Λίγο πριν κλείσει το 2010, δύο πολύ καλές κριτικές απέσπασε η ιστοσελίδα μας UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community), από τα δύο μεγάλα περιοδικά του ανεξήγητου στη χώρα μας, τα περιοδικά ‘’MYSTERY’’ και ‘’ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ’’.
Συγκεκριμένα το περιοδικό Mystery, στις 7/12/2010 στο τεύχος 67, έγραψε: ‘’Το UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community) είναι μια εξαιρετικά πλούσια ιστοσελίδα, όπου αναρτώνται σχεδόν καθημερινά ειδήσεις και γεγονότα που αφορούν το εξωγήινο ζήτημα, από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα. Φωτογραφίες, μαρτυρίες, σχόλια, παράξενες ειδήσεις… όλα βρίσκονται εδώ, στο ίσως καλύτερο site για τους εξωγήινους στην χώρα μας.’’
Το περιοδικό Φαινόμενα, στις 30/10/2010 στο τεύχος 6, αναφέρει: ‘’Το νέο και πολλά υποσχόμενο blog σχετικά με τη μελέτη του εξωγήινου ζητήματος. Ο δημιουργός του, Χάρης Κουτσιαύτης, ενημερώνει τον ιστόχωρο τακτικά τόσο με ειδήσεις επικαιρότητας όσο και με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από το παρελθόν.’’
Το περιοδικό Mystery, κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας και το περιοδικό Φαινόμενα, κυκλοφορεί κάθε Σάββατο ως ένθετο της καθημερινής εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.
Το UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community) και οι συντελεστές του, ευχαριστούν για τις καλές κριτικές τα δύο περιοδικά και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν τη καλή δουλειά, με σκοπό τη δημιουργία του καλύτερου και πιο ολοκληρωμένου ufo-data base στη χώρα μας.