ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

47 ΕΤΩΝ ΑΡΧΕΙΑ UFO ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ!

Δύο χιλιάδες σελίδες απόρρητων εγγράφων έδωσε στη δημοσιότητα η Αεροπορία της Νέας Ζηλανδίας το Δεκέμβριο του 2010, με μαρτυρίες στρατιωτικών, πιλότων και πολιτών, που αναφέρουν στενές επαφές με παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό, από το 1952 ως το 2009.
Τα έγγραφα μπορεί να μην αποκάλυψαν επισκέπτες από το διάστημα, αλλά έβγαλαν στο φως, συγκλονιστικές υποθέσεις θεάσεων, σαν αυτή του 1961 και αυτή του 1978.
Το Δεκέμβριο του 1978, το πλήρωμα και οι επιβάτες μιας εμπορικής αεροπορικής πτήσης κατά μήκος της ανατολικής ακτής είδαν μυστήρια φώτα στον ουρανό κοντά στη πόλη Kaikoura. Τα φώτα, καταγράφηκαν από μια κάμερα ενός τηλεοπτικού συνεργείου που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο, ενώ παρατηρήθηκαν την ίδια στιγμή που οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δήλωναν ότι είδαν μυστηριώδη αντικείμενα στο ραντάρ, πάνω απ’τη συγκεκριμένη περιοχή.
Το 1961, μια γραπτή δήλωση (δι 'αλληλογραφίας) από έναν σεβαστό αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας, αναφέρει ένα ‘’αρκετά αλλόκοτο περιστατικό’’. Ο αξιωματικός ισχυρίστηκε ότι είδε ένα ιπτάμενο μυστηριώδη αντικείμενο σε μορφή πούρου, με εμφανή πιλοτήριο και σύστημα προσγείωσης, πράγμα που εξέπληξε τους ανωτέρους του και έφερε για αρκετό καιρό σε αμηχανία τον ίδιο.
Εκτός από τις αναφορές του 1961 & του 1978 που είναι οι πιο πλήρης, υπάρχουν και αρκετές αναφορές που περιλαμβάνουν σχέδια ιπτάμενων δίσκων, περιγραφές αλλά και εξωγήινες οντότητες που είχαν επαφή με τους αυτόπτες μάρτυρες.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες των εγγράφων, αν όμως επιθυμείτε να δείτε ολοκληρωμένες όλες τις εκθέσεις, μπείτε από εδώ: www.issuu.com/stuffnz/docs 
(Πατήστε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.)