ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΤΡΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ;

Αρχές Ιανουαρίου του 2011, η ρωσική εφημερίδα Pravda και ο ''παγιδευμένος'' όπως αναφέρει το αντί-virus της ομάδας μας, δικτυακός τόπος english.pravda.ru, έγραψαν ότι υπάρχουν τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια τα οποία κατευθύνονται προς τη Γη.


Το ρεπορτάζ της ρωσικής Pravda αναφέρει ότι οι πληροφορίες προέρχονται από μια απόρρητη έκθεση που διέρρευσε από μέλος του προγράμματος SETI και τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το σύστημα αναζήτησης HAARP, που βρίσκεται στην Αλάσκα και έχει σχεδιαστεί για να μελετήσει το φαινόμενο του Βόρειου Σέλας.
Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει η Pravda , τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα και αναμένεται να φτάσουν στη Γη το Δεκέμβριο του 2012. Το μεγαλύτερο από τα τρία διαστημόπλοια είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος, και θα είναι ορατό από τα απλά τηλεσκόπια, όταν φτάσει στη τροχιά του Άρη.
Αμέσως μετά την δημοσίευση, το διαδίκτυο γέμισε με φωτογραφίες των μακρινών διαστημοπλοίων που πλησίαζαν τη γη και πολλοί έσπευσαν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα τις Pravda και την γνησιότητα των συγκεκριμένων φωτογραφιών! Το μόνο όμως που ανακάλυψαν ήταν μια καλοστημένη φάρσα!!!
Ο αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov και μέλος του SETI που έκανε την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη, δεν υπάρχει!!! Ο αρκετά συνονόματος Graig Kasnoff , συνδημιουργός του προγράμματος SETI@home, διέψευσε κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση!
Όσο για τις φωτογραφίες με τα διαστημόπλοια, μετά από την ανάλυση τους από τον αστρονόμο Phil Plait, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για αλλοιωμένες και σκαναρισμένες εικόνες μιας φωτογραφικής πλάκας. Άρα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας του συντάκτη του και τίποτα εξωγήινο δεν πλησιάζει (ακόμα) τη Γη!