ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ UFO ΑΡΧΕΙΑ ---

Από τις πρώτες χώρες, η Γαλλία δίνει μέσω ίντερνετ απόρρητα ufo αρχεία στο ευρύ κοινό, από τον Ιανουάριο του 2006. Το έργο ανέλαβε η GEIPAN και έως σήμερα έχει ήδη δημοσιεύσει στον ιστότοπο της Γαλλικής διαστημικής υπηρεσίας (CNES), περίπου 400 αρχεία που καλύπτουν την περίοδο 1977-2005. Μόνο το 9% των αγνώστης ταυτότητας περιπτώσεων έχουν εξηγηθεί πλήρως, ενώ οι εμπειρογνώμονες έχουν βρει μια πιθανή εξήγηση και για ένα 33% ακόμα.
Μία από τις σημαντικότερες καταγραφές ήταν το 1985, όταν δύο αγρότες στην περιοχή των ακτών του Ατλαντικού, στη πόλη Royan, είδαν να πέφτει ένα φλεγόμενο αντικείμενο σε ένα χωράφι δίπλα από ένα ξενοδοχείο. Οι ειδικοί αρχικά συμπέραναν ότι ήταν μέρος δορυφόρου αλλά τελικά κατέληξαν ότι ήταν ένα κομμάτι από κρυμμένα πυρομαχικά του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου που εξερράγησαν.
Μια ακόμα καλή υπόθεση που αποκαλύφθηκε, ήταν αυτή του 1994 που αφορούσε μια πτήση της Air France. Καθώς το αεροπλάνο πετούσε πάνω από το Παρίσι, το πλήρωμα του αεροπλάνου παρατήρησε έναν μεγάλο καφε-κόκκινο δίσκο να πλανάται στον ορίζοντα με συνεχώς μεταβαλλόμενο σχήμα. Η υπόθεση δεν εξηγήθηκε ποτέ μέχρι σήμερα, και αφήνει την πόρτα ανοιχτή σε όλες τις πιθανές εξηγήσεις.
Αν και οι Γαλλικές αρχές υποστηρίζουν ότι έχουν συνολικά 1.650 εκθέσεις, 6.000 καταθέσεις και αναφορές ufo, σε ένα αρχείο 100.000 περίπου σελίδων, δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια έχει δημοσιευτεί πολύ μικρός όγκος δεδομένων.
Έτσι λοιπόν, δεν ήταν δύσκολο να βρούμε και να σας παρουσιάσουμε παρακάτω, τις σημαντικότερες σελίδες από τα δημοσιευμένα αυτά αρχεία…
( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )