ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ UFO, ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

Η Βραζιλία μετά την άρνησή της και μετά από αρκετές δικαστικές διαμάχες, έδωσε το 2009 την πρόσβαση σε απόρρητα αρχεία UFO, στο πλαίσιο των διατάξεων περί ελευθερίας στην πληροφόρηση.
Ένα από τα σημαντικότερα περιστατικά που βγήκε στη δημοσιότητα στη Βραζιλία, ήταν αυτό στις 19 Μάιου του 1986, όταν 21 άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εντοπίστηκαν από τα ραντάρ πάνω από το Rio de Janeiro και το Sao Paulo, αναχαιτίστηκαν από έξι στρατιωτικά αεροπλάνα.
Ο τότε υπουργός της αεροπορίας, Ταξίαρχος Otavio Moreira Lima επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε: ‘’Η ανθρωπότητα θα έχει σύντομα επαφή με εξωγήινους επισκέπτες. Η Βραζιλία πρέπει να αποκαλύψει στον πληθυσμό της, την ύπαρξη εξωγήινων σκαφών στον πλανήτη μας, χωρίς να περιμένει την άδεια της Αμερικής.’’
Σημαντική αποκάλυψη ήταν και το περιστατικό της 20ης Ιανουαρίου του 1996, όταν πυροσβέστες από το Minas Gerais κλήθηκαν να συλλάβουν δύο περίεργα πλάσματα σε ένα πάρκο της πόλης. Τα πλάσματα που είδαν οι μάρτυρες είχαν μια παράξενη εμφάνιση, με μεγάλα κόκκινα μάτια, καστανό δέρμα και οβάλ κεφάλια. Τελικά όπως διαβάσαμε στα έγγραφα, τα πλάσματα συλήφθηκαν και οδηγήθηκαν σε στρατώνες, χωρίς να αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες.
Το 2008, όταν αποκαλύφθηκαν σελίδες του μυστικού προγράμματος "Prato", που ήταν μια στρατιωτική έρευνα σχετικά με γεγονότα UFO στο Αμαζόνιο, ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του μυστήριου προγράμματος βρέθηκε νεκρός τρεις βδομάδες μετά αφότου έδωσε συνέντευξη σε έναν ερευνητή UFO.
Παρακάτω, η ομάδα του UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community), σας παρουσιάζει μερικές σελίδες από τα αποχαρακτηρισμένα Βραζιλιάνικα αρχεία, αφού πλέον για να τα δείτε από τα βραζιλιάνικα sites θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη, δίνοντας τα ηλεκτρονικά σας στοιχεία.( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )