ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΤΑ ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ UFO.

Η καναδική κυβέρνηση το Φεβρουάριο του 2009 ενέκρινε τη πρόσβαση σε χιλιάδες ομοσπονδιακά κυβερνητικά έγγραφα σχετικά με τα UFOs. Συνολικά 9500 ψηφιοποιημένα έγγραφα από το 1947 μέχρι τις αρχές του 1980 έχουν διατεθεί, μέσω της δικτυακής Καναδικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «Canada's UFOs: Η αναζήτηση του άγνωστου" και περιλαμβάνουν αλληλογραφίες, εκθέσεις, υπομνήματα και έρευνες. Τα αρχεία προέρχονται από το Τμήμα Εθνικής Αμύνης του Καναδά, το Υπουργείο Μεταφορών, το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, καθώς και τη βασιλική καναδική έφιππη αστυνομία.
Αναμφίβολα, ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα είναι μια θέαση στο Shag Harbor από ένα μέλος της καναδικής έφιππης αστυνομίας και έξι πολιτών τη νύχτα της 4ης Οκτωβρίου 1967. Το υπόμνημα περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι μάρτυρες είδαν ένα αντικείμενο 60 πόδια σε μήκος να κινείται με ανατολική κατεύθυνση, πριν βουτήξει γρήγορα στο νερό, κάνοντας ένα φωτεινό παφλασμό κατά την πρόσκρουση. Η έκθεση συνεχίζει: "Ένα λευκό φως εμφανίστηκε στην επιφάνεια του νερού για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η βασιλική καναδική έφιππη αστυνομία (RCMP, Royal Canadian Mounted Police), βοηθούμενη από τοπικούς αλιείς και τα σκάφη τους, προσπάθησε να φτάσει στο αντικείμενο πριν βυθιστεί εντελώς."
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες των εγγράφων. Το μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων μπορείτε να το δείτε μέσα από τα http://tinyurl.com/ufofiletransfers και http://www.noufors.com/documents.html.


( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )