ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΤΟ 2011 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΘΕΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ---

Το 2011 ξεκίνησε με περισσότερες εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α , απ’ότι τα προηγούμενα χρόνια. Με μια έρευνα στο Διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε μια καταπληκτική ποικιλία εμφανίσεων παγκοσμίως. Μόσχα, Σικάγο, Κάιρο, Ιερουσαλήμ, Γιούτα, Σύδνεϋ, Νέα Υόρκη, Πεκίνο, Λίμα και αρκετές ακόμα τεκμηριωμένες περιπτώσεις εμφανίσεων.
Ως συνήθως υπάρχουν και προσπάθειες να δημιουργηθούν ψευδείς ιστορίες UFO. Τα πιο ύποπτα είναι τα βίντεο στην Ιερουσαλήμ. Το Discovery News που ανέλυσε αυτά τα βίντεο αναγνώρισε μια έλλειψη ανάκλασης του φωτός στο υπόβαθρο, που δείχνει ότι πιθανόν να μην είναι αληθινά.
Οι υπόλοιπες θεάσεις είναι πιο δύσκολο να θεωρηθούν ως κατασκευασμένα γεγονότα. Για παράδειγμα, στο Κάιρο, το φως εμφανίζεται ξαφνικά από τον αέρα και γρήγορα επιταχύνεται, και εξαφανίζεται. Αυτό έχει συμβεί σε αρκετές προηγούμενες εκθέσεις UFO που έχουν περιγραφεί.
Τα βίντεο που γυρίστηκαν στο Σικάγο είναι πολύ εντυπωσιακά και είναι δύσκολο να χαρακτηριστούν ως καιρικές συνθήκες (όπως λένε τα πορίσματα) ή κατασκευασμένα γεγονότα. Το ίδιο και στη Λίμα, αφού το τεράστιο αντικείμενο φωτογραφήθηκε από πολλούς μάρτυρες, από διάφορα σημεία της πόλης.
Οι θεωρίες για την παγκόσμια άνοδο των θεάσεων Α.Τ.Ι.Α, είναι πολλές. Πολλοί αναφέρουν την προετοιμασία για το κρίσιμο έτος του 2012. Ίσως τα συγκεκριμένα UFO να είναι νέας σχεδίασης αεροσκάφη που δοκιμάζονται στους αιθέρες, οπότε σε περίπτωση ενός καταστροφικού γεγονότος, οι παγκόσμιοι ηγέτες να φύγουν ασφαλής, αρκετά μακριά. Βέβαια μπορεί να είναι και εξωγήινοι που προετοιμάζονται χιλιάδες χρόνια μετά, για την επιστροφή τους…