ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MYSTERY (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011) ---

Η έρευνα μας στο περιοδικό Mystery ‘’Εμφανίσεις UFOs σε Ελλάδα και Κύπρο 2008-2010’’ γνώρισε μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο λόγο του μεγέθους της (8σέλιδη) και της πληρότητας των στοιχείων της, αλλά γιατί ήταν η μόνη έρευνα στον έντυπο κόσμο του ανεξήγητου που ‘’χόρτασε’’ τους Έλληνες ufo-believers, αφού επικεντρώθηκε στα ενδιαφέροντα τους, με πληροφορίες που δύσκολα βρίσκεις ακόμα και στο διαδίκτυο.
Ευχαριστούμε όσους ακολουθούν πιστά την πορεία που χαράζουμε στον Ελληνικό χώρο, καταφέρνοντας με την δυναμική μας είσοδο τα τελευταία δύο χρόνια, να ξυπνήσουμε το φαινόμενο των ufo στη χώρα μας.

Όσοι δεν προλάβατε να αποκτήσετε το τεύχος Φεβρουαρίου 2011 και να διαβάσετε την έρευνα μας, τηλεφωνήστε στο 2310-226166 και παραγγείλτε το.
Επίσης, αν επιθυμείτε οποιοδήποτε προηγούμενο τεύχος του Mystery, στείλτε την παραγγελία σας με fax (2310-221583) ή με e-mail (sales@metaekdotiki.gr) ή τηλεφωνήστε στο (2310-226166). Γιατί το No.1 περιοδικό ανεξήγητου στη χώρα μας, έχει και στο παρελθόν ασχοληθεί με φλέγον ζητήματα στο φαινόμενο των ufo’s! Εμείς σας προτείνουμε ενδεικτικά, μερικά από τα πιο εξωγήινα τεύχη…
* Mystery 36: Μηχανές ανίχνευσης ufo.
* Mystery 38: Σκουληκότρυπες, αρχαίες εξωγήινες χρονομηχανές.
* Mystery 39: The Chinese Roswell, οι εξόριστοι Θεοί του Ήλιου.
* Mystery 48: Τι συμβαίνει με τον Άρη;
* Mystery 55: Η Nasa αποκρύπτει αρχαία πόλη στη Σελήνη.
* Mystery 58: Vimanas.