ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- UFO ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ 5o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ---

Για πρώτη φορά στο ετήσιο συνέδριο του Παγκόσμιου Φόρουμ ανταγωνιστικότητας (GCF, Global Competitiveness Forum), που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Ιανουαρίου του 2011, υπήρξε μια μεγάλη θεματική ενότητα, που αρκετά επιφανή άτομα προέβησαν σε ομιλίες για τα ufo και τη εξωγήινη ζωή.

Με τον τίτλο "Μαθαίνοντας από το Διάστημα" το θέμα αναπτύχθηκε από πέντε διάσημους επιστήμονες, τους Michio Kaku (καθηγητής θεωρητικής φυσικής στο City University της Νέας Υόρκης και συγγραφέας), Zoaghioul El-Naggar (καθηγητής γεωλογίας και μέλος του ανώτατου συμβουλίου Ισλαμικών υποθέσεων), Nick Pope(πρώην υπεύθυνος στο Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας για την έρευνα των ufo), Jacques Vallee (αστρονόμος, διάσημος ερευνητής ufo και συγγραφέας), Stanton Friedman (πυρηνικός φυσικός, διάσημος ερευνητής ufo και συγγραφέας). Η ενότητα αφορούσε ομιλίες για τις επιπτώσεις στη γήινη επιχειρηματικότητα από μια ενδεχόμενη επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό, και συντονιστής της ήταν ο καθηγητής επιχειρήσεων του Harvard, John Quelch.
Το φόρουμ συγκαλείται κάθε χρόνο από την Σαουδική Αραβία και φέρνει κοντά την ελίτ της πολιτικής και των επιχειρήσεων, για να συζητήσουν τρόπους προώθησης της ανταγωνιστικότητας. Στο συνέδριο βρέθηκαν παγκόσμιοι ηγέτες και σημαντικές προσωπικότητες όπως ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο πρώην πρωθυπουργός των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά Jean Chretien, ο αντιπρόεδρος της Google David Drummont και πολλοί άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικοί.
Είναι περίεργο να μαζεύτηκαν χίλιοι περίπου άνθρωποι της παγκόσμιας ελίτ και να συζήτησαν για ένα θέμα που δεν υπάρχει… Μήπως τελικά προετοιμαζόμαστε για μια ενδεχόμενη εξωγήινη αποκάλυψη τεχνολογικά ανώτερων νοήμων επισκεπτών;