ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ. ---

Στις 2 Απριλίου του 2011, το πολίτικο αεροσκάφος Boeing 737 της πτήσης 812, με 118 επιβάτες από το Phoenix Sky Harbor για το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, προσέκρουσε με άγνωστο αντικείμενο λίγα λεπτά αφότου είχε απογειωθεί από το Phoenix.
Ο κρότος ακούστηκε από την εξωτερική άτρακτο ταρακουνώντας το αεροσκάφος και προξενώντας το άνοιγμα των θυρίδων για τις μάσκες οξυγόνου. Ο πιλότος έκανε αμέσως μια γρήγορη κάθοδο από τα 36.000 πόδια στα 11.000, προξενώντας αρκετούς μικροτραυματισμούς στους τρομαγμένους επιβάτες, που άρχισαν να λιποθυμούν και να πέφτουν ο ένας επάνω στον άλλον, όπως ανέφερε ένα μέλος του πληρώματος αλλά και αρκετοί επιβάτες.
Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη στρατιωτική βάση της Γιούμα, χωρίς δυσκολίες στην προσγείωση.
Μετά την ασφαλή προσγείωση, το προσωπικό πτήσης ανακάλυψε μια τρύπα στο επάνω μέρος της άτρακτου, περίπου τρία μέτρα μήκος, που ήταν και η αιτία της αποσυμπίεσης.
Εκπρόσωπος του FBI στο Σακραμέντο, ανέφερε ότι το χτύπημα "δείχνει να είναι ένα μηχανικό πρόβλημα, αν και φαίνετε να χτυπήθηκε από κάτι εξωτερικό".
Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κάτι άλλο που ήταν στον αέρα, ίσως κάποιον μετεωρίτη ή ufo...