ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ; ---

Ένα απίστευτο βίντεο, που δείχνει το σώμα ενός νεκρού εξωγήινου, έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του κόσμου και έχει δεχθεί εκατομμύρια επισκέψεις στο διαδίκτυο!
Το βίντεο ανέβηκε στις 14 Απριλίου στο Youtube, από τον Ρώσο χρήστη «Sasha from Baikal» από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας.
Ο Σάσα, βιντεοσκόπησε το εξωγήινο πτώμα, που βρισκόταν μισοθαμμένο στο χιόνι σε αποσύνθεση, μαζί με έναν φίλο του.
Παρατηρώντας το βίντεο, το ύψος του παγωμένου ’’επισκέπτη’’ υπολογίζεται στα 60 εκατοστά, ένα μέρος του δεξιού του ποδιού λείπει, ενώ υπάρχουν τρύπες στο πάνω μέρος που μοιάζει με κρανίο, στο σημείο που υποτίθεται ότι είναι τα μάτια.
Η ανακάλυψη του εξωγήινου πτώματος έχει συνδεθεί από πολλούς, με πρόσφατο δημοσίευμα που ανέφερε περιστατικό UFO στην περιοχή.
Πριν από ένα μήνα, εκατοντάδες χωρικοί είδαν ένα τεράστιο αντικείμενο, λαμπερό ροζ και μπλε, να συγκρούεται στη Γη, σε μια κοντινή δασώδη περιοχή. Αν και το περιστατικό έλαβε εκτεταμένη κάλυψη στη Ρωσία (είχε αναφερθεί από την Inter-fax και το κυβέρνητικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας), στη Δύση το γεγονός αγνοήθηκε παντελώς, αν δεν κρατήθηκε επίτηδες μυστικό.
Μια τεράστια ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών επιστημόνων και πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών, έφτασαν στον τόπο της συντριβής του UFO μέσα σε λίγες ώρες, σφράγισαν και ‘’καθάρισαν’’ την περιοχή.
Αν συνδέσουμε το περιστατικό με το βίντεο του εξωγήινου, θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι ο εξωγήινος κατάφερε να επιβιώσει σοβαρά τραυματισμένος, εγκατέλειψε γρήγορα την περιοχή της συντριβής για να μην συλληφθεί και πέθανε κρυμμένος μακριά λόγο των τραυμάτων του αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως το βίντεο είναι ψεύτικο και πως χρησιμοποιήθηκε ένα πολύ καλό αντίγραφο εξωγήινου...