ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ UFO ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011. ---

Από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου του 2011, έντονη δραστηριότητα εντοπίστηκε και καταγράφηκε πάνω από την Γερμανία. Συγκεκριμένα τα τρία περιστατικά προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους, όχι σαν εισβολή ufo αλλά σαν επίθεση στη χώρα με μυστικά όπλα.
Το πρώτο περιστατικό (φώτο1) καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την St. Katharinen στη Γερμανία την Τρίτη, 14 Ιουνίου του 2011. Η απόσταση του παράξενου αντικειμένου ήταν τόσο μακρινή που δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ανησυχίες.
Στο δεύτερο περιστατικό που καταγράφηκε στις 16 με 17 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκαν αρκετοί ιπτάμενοι δίσκοι στον ουρανό. Ο μάρτυρας που το κατέγραψε με την καμερά του, δήλωσε: Δεκάδες Ufo σφαίρες μας επισκέπτονται! Αυτά τα αντικείμενα δεν ήταν ορατά με γυμνό μάτι, αλλά με το υπέρυθρο πεδίο εφαρμογής της Yukon Ranger Nightvision καμεράς μου!
Το τρίτο και τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε πάνω από τη Γερμανία τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου. Ο ιπτάμενος δίσκος που εμφανίστηκε, πλησίασε αρκετά πιο κοντά στα σπίτι από τις προηγούμενες φορές…