ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΝΑΦΟΡΕΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΑΝΟΙΞΗ 2011.

Τέλη Ιανουαρίου του 2011, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε και κινηματογραφήθηκε στη Κύπρο. Ο μάρτυρας στεκόταν στο μπαλκόνι του και κοίταζε βόρεια προς τη θάλασσα, όταν ανάμεσα σε δύο κτίρια είδε το παράξενο φωτεινό αντικείμενο: «Έχω δει αστεία φώτα στον ουρανό τη νύχτα, αλλά ποτέ δεν είδα κάτι παρόμοιο με αυτό!» δήλωσε.
Στις 24 Φεβρουαρίου, στις 6:00 το πρωί, ένας κάτοικος της Λευκωσίας κινηματογράφησε ακόμα ένα παράξενο φως στον ουρανό. Ο μάρτυρας ανέφερε για το περιστατικό: «Είχα την τύχη να βγω στο παράθυρο για να καπνίσω, όταν είδα το παράξενο φως! Αμέσως άρπαξα την βιντεοκάμερα μου (JVC Everio HDD 32Gb) και το απαθανάτισα.»
Στις 29 Απριλίου, ένας αυτόπτης μάρτυρας από την Πάφο ανάρτησε στο tromaktiko.blogspot.com το παρακάτω κείμενο: «Πριν καμιά ώρα, πάνω από την Πάφο πέταξαν καθαρά πέντε UFOs με πορτοκαλί λάμψη, σχετικά σε χαμηλό ύψος. Στην αρχή ήταν μόνο τρία και ξαφνικά έγιναν πέντε. Αμέσως ξύπνησα και τον πατέρα μου ο οποίος πραγματικά σοκαρίστηκε...! Ειλικρινά σας ορκίζομαι, είναι σίγουρα ΑΤΙΑ! Τα είδε και μια φίλη μου που μένει ένα χιλιόμετρο πιο κάτω. Εγώ μένω στο κέντρο της Πάφου. Είναι αδύνατο να μην τα είδαν άλλοι. Ήταν σε αρκετά χαμηλό ύψος, πετούσαν πολύ γρήγορα και δεν έκαναν καθόλου θόρυβο. Ξέρω πως αυτά τα κουκουλώνουν... ούτε πίστευα, ούτε και πιστεύω στους εξωγήινους που μας παρουσιάζουν, όμως αυτό που είδα σήμερα ήταν ασύλληπτο! Ακόμα τρέμω, παιδιά!» Όσο κι αν ψάξαμε καμία φωτογραφία, όπως και καμία άλλη δημοσίευση δεν έγινε για το συγκεκριμένο περιστατικό, οπότε το αφήνουμε στη κρίση σας...