ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 9ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (IAΝΟΥΑΡΙΟΣ-IOYΛΙΟΣ 2017):


Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2002.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου του 2002, η εφημερίδα Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ένα παράξενο αποτύπωμα με τρύπες που έγινε στις 7/8/2002, σε ένα χωράφι κοντά στη Πρίνη Τρικάλων .
Η μαρτυρία ενός κάτοικου της περιοχής ήταν συγκλονιστική: "Αυτό το τεράστιο κυκλικό ιπτάμενο αντικείμενο αιωρήθηκε από τον ουρανό προς το χωράφι μου. Αμέσως μόλις το είδα, όρμισα στο καφενείο για να προειδοποιήσω τους φίλους μου. Όμως όταν επιστρέψαμε οι εξωγήινοι είχαν φύγει, αλλά η μηχανή τους είχε αφήσει αρκετές τρύπες στο χώμα, βαθιές μέχρι τα 20cm, οι οποίες είχαν καταστρέψει τα φυτά μου."
Ένας άλλος αγρότης, ο οποίος ήταν στο διπλανό χωράφι κατά την διάρκεια του περιστατικού , είπε ότι είδε αρχικά φωτεινές λάμψεις ψηλά στον ουρανό και έπειτα το τεράστιο αντικείμενο να εμφανίζεται και να προσγειώνεται στο χωράφι.
Σε κάποια άλλα δημοσιεύματα, αναφέρεται ότι το αντικείμενο είχε διάμετρο γύρω στα 10 μέτρα και επιπλέον ότι κάποια παιδιά από τα γειτονικά χωριά είδαν επίσης τις φωτεινές λάμψεις στον ουρανό, λίγο πριν προσγειωθεί το αντικείμενο.
Εκείνη την εποχή, πολυάριθμοι αγρότες στην περιοχή είχαν παραπονεθεί για Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα που αφήναν παράξενα σημάδια στα χωράφια τους, αν και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι αυτά τα ανεξήγητα σχέδια είναι αγρογλυφικά.
Μερικοί αγρότες έχουν απαιτήσει ακόμη και αποζημίωση. Όμως μέχρι τώρα, οι αιτήσεις αυτές έχουν πέσει στο κενό καθώς οι ενάγοντες δεν μπορούν να ονομάσουν ή να επισημάνουν τους μυστήριους καταστροφείς της σοδειάς .