ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ UFO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, 6/9/2011. ---

Ξεκινώντας με μια θολή λήψη ενός υποτιθέμενου ufo, που ούτε παιδί δεν θα πίστευε, η ρεπόρτερ του Σταρ Λαμίας λύνει επιτέλους(!) το μυστήριο του φαινομένου, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την προκατάληψη των Μ.Μ.Ε. που οδηγεί τον θεατή στην απαξίωση και τον χλευασμό τέτοιων θεμάτων.
Οι κάτοχοι των υποτιθέμενων ‘’ούφο’’, λάτρεις του μοντελισμού, πετάνε το αεροπλανάκι τους και το ελικοπτεράκι τους σε μια ερημική αλάνα της πόλης αργά το βράδυ, καθώς η ρεπόρτερ αναφέρει ότι: ‘’…κάνουν την εμφάνιση τους στον ουρανό της Λαμίας τρομοκρατώντας(???) τους πολίτες!’’. Φυσικά, κανένας κάτοικος δεν ανέφερε τίποτα, αφού ακόμα κι αν θέλουν κάποιοι να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη του κόσμου, οι κάτοικοι της Λαμίας δεν ήταν δυνατόν να αναφέρουν σαν ufo αυτά τα ιπτάμενα πολύχρωμα παιχνίδια!!!
Επίσης το υποτιθέμενο ufo δεν αναφέρθηκε, ούτε ήταν δυνατόν να αναφερθεί, και από τις έγκυρες πηγές πληροφόρησης αυτών των θεμάτων στο διαδίκτυο, γιατί ούτε το σχήμα, ούτε η κίνηση, ούτε το ύψος πτήσης, ούτε τα πολύχρωμα λαμπάκια, παρέπεμπαν σε ufo! Δείτε το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε: