ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΜΥΘΩΔΙΑ: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ.

Στις 28 Ιουνίου του 2001, στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός δόθηκε μια συναυλία του διάσημου ανά τον κόσμο συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου υπό την πλήρη χρηματοδότηση της NASA που δαπάνησε περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος της πραγματοποίησης αυτής της συναυλίας ήταν η αποστολή σήματος εικόνας και ήχου στον πλανήτη Άρη!


Οι εικόνες που πρόβαλαν οι προτζέκτορες της NASA στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της συναυλίας ήταν φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη σε συνδυασμό με προτομές του Δία, της Αθηνάς, του Περικλέους, καθώς και άλλων Αρχαίων Ελλήνων αλλά και Ολύμπιων θεών. Η σύνθεση ήταν στα Αρχαία Ελληνικά και οι στίχοι αναφέρουν επίκληση επιστροφής του Δία και κάποιων θεών, στα κρυφά και αφού ενημερώσουν πρώτα κάποιους... και όχι μια ικεσία-παράκληση στον Δία για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αποστολή του Mars Odyssey που έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη (όπως διέδιδαν ψευδώς κάποιοι υποτιθέμενοι συνομοσιολόγοι των UFO στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να δημιουργήσουν ένα πλαστό λόγο για την μετάδοση).
Η Μυθωδία, μετά την παγκόσμια προβολή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια και γέννησε πολλά ερωτήματα. Γιατί ένα τέτοιο μήνυμα έπρεπε να βγει στο διάστημα; Μήπως υπάρχει κάποιος εκεί για να το ακούσει; Μάλλον η NASA γνωρίζει χρόνια τώρα τι ''παίζει'' με τις εξωγήινες οντότητες, που όπως υποστηρίχθηκε μετά από την αποστολή της Μυθωδίας, επισκέπτονταν από τα αρχαία χρόνια τη Γη αλλά και τη χώρα μας!
Δείτε όλη τη διάσημη συναυλία, στο παρακάτω βίντεο...