ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΔΙΑΣΗΜΟΙ CONTACTEES (Μέρος Β’).

Τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του ‘40, ο George Adamski ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους που δημοσιοποιούσε τις συναντήσεις και τις εμπειρίες του σχετικά με επισκέψεις εξωγήινων από το διάστημα. Γεννήθηκε στην Πολωνία στις 17 Απριλίου του 1891 και μετανάστευσε με την οικογένεια του στη Νέα Υόρκη δύο χρόνια αργότερα. Από το 1913 έως το 1916, κατετάγη στο 13ο Ιππικό του αμερικανικού στρατού, το 1918 εργάστηκε ως ζωγράφος και διακοσμητής για την κυβέρνηση στο εθνικό πάρκο Yellowstone και το 1919 υπηρέτησε με την Εθνική Φρουρά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1940 μετακόμισε στην Καλιφόρνια, και συμμετείχε στο μυστικιστικό κίνημα γνωστό ως ‘’Το βασιλικό διάταγμα του Θιβέτ’’, όπου υιοθέτησε τους τίτλους του «καθηγητή» και του «φιλόσοφου» και μαζί με τους οπαδούς του τοποθετήθηκε τελικά στις νότιες πλαγιές του όρους Πάλομαρ, κοντά στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο.
Στις 9 Οκτωβρίου του 1946, ο Adamski ισχυρίστηκε ότι είδε ένα τεράστιο εξωγήινο μητρικό σκάφος, πάνω από ένα καλιφορνέζικο σπίτι, ενώ στις 20 Νοεμβρίου του 1952, μαζί με έξι φίλους του σε μια εκστρατεία για να ψάξουν για ιπτάμενους δίσκους στην έρημο Mojave στην Καλιφόρνια, είχε την πρώτη του στενή επαφή.
Λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα, η ομάδα σαρώνοντας τους ουρανούς εντόπισε ένα γιγαντιαίο μητρικό σκάφος σε μορφή πούρου. Καθώς πλησίαζαν σε ένα καλύτερο σημείο για φωτογραφίες, μαζί με δύο από τους φίλους του κατευθύνονταν βαθύτερα στην έρημο. Ο Adamski κατάφερε να φωτογραφήσει αρκετές φορές το αντικείμενο με το φορητό του τηλεσκοπικό φακό αλλά η μανία του τον οδήγησε μόνο του ακόμα πιο βαθιά στην έρημο. Τότε εμφανίστηκε ένα σιωπηλό ασημένιο σκάφος το οποίο τον πλησίασε και απότομα εκτοξεύθηκε στο διάστημα. Λίγα λεπτά αργότερα ένα άλλο μικρότερο σκάφος εμφανίστηκε 400 μέτρα μακριά με έναν παράξενο άντρα από κάτω του. Το ανθρωποειδές ήταν περίπου 1,6 μέτρα ψηλό, με μακριά ξανθά μαλλιά και μαυρισμένο δέρμα. Φορούσε ένα καφέ μονοκόμματο κοστούμι με μια χοντρή ζώνη και κόκκινα παπούτσια. Ο Adamski χαιρέτησε το πλάσμα που έδειχνε φιλικό και οι δύο ξεκίνησαν μια κουβέντα χρησιμοποιώντας τηλεπάθεια και νοηματική γλώσσα. Το ον του ανέφερε ότι ήταν επισκέπτης από την Αφροδίτη, και το όνομά του ήταν Orthon. Ερχόταν με ένα μήνυμα για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τους κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Ο Orthon αφού ενημέρωσε τον Adamski για την αποστολή του, αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, μπήκε στο σκάφος του και εξαφανίστηκε στο διάστημα. Όλο το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τους φίλους του που στέκονταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.
Αμέσως μετά την επαφή, η αναγνωρισιμότητα του Adamski αυξήθηκε. Οι εφημερίδες δημοσίευαν συχνά τις φωτογραφίες του, οι οποίες δημοσιεύτηκαν το 1953 και στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Οι Ιπτάμενοι Δίσκοι έχουν προσγειωθεί’’, που έγινε μπεστ σέλερ. Στο δεύτερο βιβλίο του ‘’Μέσα από έναν Ιπτάμενο Δίσκο’’, εξέπληξε τους πάντες με τους ισχυρισμούς του για τα ταξίδια του στους εξωγήινους πολιτισμούς της Σελήνη, της Αφροδίτης και του Άρη.


Η μεγάλη στιγμή της καριέρας του ως contactee, ήρθε όταν η Βασίλισσα Juliana της Ολλανδίας και ο Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ, τον κάλεσαν για να διαβάσουν το εξωγήινο μήνυμα που έλαβε το 1952 για τη σωτηρία της Γης!
Η φήμη του αλλά και οι ισχυρισμοί του, αρχίζουν να παρουσιάζουν ρωγμές το 1959, όταν το σοβιετικό διαστημικό σκάφος Luna 3 φωτογράφησε στην επιφάνεια της Σελήνης μόνο βράχια και ερημιά. Τελικά πέθανε στις 23 Απριλίου του 1965, σε ηλικία 73 ετών, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά η οποία δημιούργησε αναμφισβήτητα έντονες συζητήσεις, που πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα.
Ένας ακόμα Αμερικανός contactee που ισχυρίστηκε επαφές με ιπτάμενους δίσκους και βόλτες με εξωγήινα σκάφη, ήταν ο Daniel William Fry (1908-1992).
Στις 4 Ιουλίου του 1949, ο Fry μετά από βραδινή εορταστική εκδήλωση, στη κοντινή πόλη Las Cruces, διαπίστωσε ότι είχε χάσει το τελευταίο λεωφορείο. Έτσι αποφάσισε να περπατήσει τον δρόμο της επιστροφής μέσα στην έρημο, ελπίζοντας να σταματήσει κάποιο διερχόμενο αμάξι. Όμως, αντί για διερχόμενο αμάξι τον πλησίασε όπως ισχυρίστηκε ένα τηλεκατευθυνόμενο "πεπλατυσμένο σφαιροειδές" δέκα μέτρων! Τότε μια φωνή του ζήτησε να επιβιβαστεί στο σκάφος που προσγειώθηκε μπροστά του και προερχόταν από ένα μητρικό διαστημόπλοιο, 1.400 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη. Ο Fry επιβιβάστηκε, πέταξε πάνω από τη Νέα Υόρκη και γύρισε πίσω σε 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Fry υποστήριξε ότι μίλησε με την πιλοτική φωνή που ονομάζεται Alanο, η οποία του έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη φυσική, την προϊστορία της Γης και την αρχαία Ατλαντίδα, συμπεριλαμβάνοντας τα θεμέλια του γήινου πολιτισμού.
Το 1954, θέλοντας να κατοχυρώσει τις ιστορίες του ως αληθινές, υποβλήθηκε σε εξέταση με ανιχνευτή ψεύδους, όμως απέτυχε! Την ίδια τύχη είχαν και τα φίλμ κάποιων UFO που παρουσίασε, αφού μετά από ανάλυση αποδείχθηκαν κατασκευασμένα.
Από το 1954 και μετά, ο Fry δεν το έβαλε κάτω και έδωσε δεκάδες συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, επιμένοντας ότι οι ιστορίες του ήταν αληθινές. Επίσης, έγραψε πολλά βιβλία και συμμετείχε στις ετήσιες συνεδρίες των contactees στο Giant Rock και στο Yucca Valley της Καλιφόρνια, περίπου για τα επόμενα είκοσι χρόνια .
Ένας ακόμα διάσημος contactee της δεκαετίας του ’50 ήταν ο Τρούμαν Bethurum. Ο Τρούμαν πρωτοδιηγήθηκε την δική του επαφή με εξωγήινους το 1954, στο βιβλίο του με τίτλο ‘’Πάνω σε ένα ιπτάμενο δίσκο’’. Μια εμπειρία που ερχόταν από τον αυτοκινητόδρομο που διασχίζει την έρημο της Νεβάδα. Εκεί συνάντησε πέντε εξωγήινους, που είχαν φθάσει με ένα τεράστιο σκάφος στη Γη από έναν πλανήτη που ονομάζεται Set Clarion, που υποτίθεται ότι ήταν απαλλαγμένος από ασθένειες, πόλεμο, ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο. Κυβερνήτης του σκάφους ήταν έναν θηλυκό πλάσμα που ονομαζόταν Aura Rhan, περίπου πέντε πόδια ψηλή, με λαδί δέρμα και παράξενη στολή. Τα πλάσματα μιλούσαν τέλεια Γαλλικά, πράγμα που έδειχνε ότι είχαν ξαναεπισκευθεί στο παρελθόν τον πλανήτη μας.
Ο Τρούμαν μέχρι το 1969 που τελικά απεβίωσε, έγραψε παρά πολλά βιβλία και άρθρα σε περιοδικά της εποχής, με μεγάλες επιτυχίες τα ‘’The Voice of the Planet Clarion’’ (1957), ‘’Facing Reality’’ (1958) και το ‘’The People of the Planet Clarion’’ (1970) που δημοσιεύθηκε ένα χρόνο μετά το θάνατό του.
H πανέμορφη ξανθούλα Sheila Schultz, ή αλλιώς με το αστρικό της όνομα Omnec Onec, έγινε δημόσια γνωστή με την αυτοβιογραφία της ‘’Ήρθα από την Αφροδίτη, From Venus i came" και τις δημόσιες εμφανίσεις της σε συνέδρια UFO, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, άρθρα και διαλέξεις.
Η Onec, ισχυρίζεται ότι μετενσαρκώθηκε στο σώμα της επτάχρονης Sheila αφότου ξεψύχησε μετά από ατύχημα με λεωφορείο στη Chatanooga του Tennesee, το 1955. Μεγάλωσε μια φυσιολογική ζωή και ποτέ δεν μίλησε για την Αφροδίτη, περιμένοντας την σωστή στιγμή.
Το 1966, αποκάλυψε ότι στη πραγματικότητα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Αφροδίτης Teutonia. Εκεί σπούδασε στο ναό της Ιστορίας και έμαθε τα πάντα για τη μακροχρόνια παρακολούθηση της Γης αλλά και για τα είδη της ζωής σε όλους τους κατοικήσιμους πλανήτες του γαλαξία. Αν και τη δίδαξαν ότι η ανισορροπία που προκαλείται στο πλανήτη μας από τη μοναδική Σελήνη την οποία έχει, δημιουργεί χρόνια εναλλασσόμενη επιρροή στα ανθρώπινα συναισθήματα, ήθελε να κατοικήσει στη Γη και η Αδελφότητα των πλανητών την έστειλε εδώ. Το σώμα της μικρής Sheila της έδωσε την ευκαιρία να γίνει μια δασκάλα της ανιδιοτελής ψυχικής αγάπης, της δύναμης των σκέψεών, της επιτυχημένης ενεργειακής ροής, της άγνωστης ιστορίας του ηλιακού μας συστήματος, της ύπαρξης διαστάσεων παράλληλα στη φυσική πραγματικότητα, της κατανόησης των σχέσεων με το δημιουργό, την ξεχασμένη αποστολή των ανθρώπων και της επιστροφής των χαμένων δυνατοτήτων μας.
Αξέχαστη η εμφάνιση της στο πρώτο Διεθνές Συνέδριο UFO στη Νεβάδα στο 1991, με τα ασημένια τακούνια στιλέτο, το κατακόκκινο βερνίκι νυχιών αλλά και τη ακαταμάχητη νεανική της μορφή, σε ηλικία 43 ετών! [Και στη τελευταία φώτο, δείτε την στα 63 της, το 2011.] (Συνεχίζεται...)