ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 21ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ IUFOC 2012 ---

H έρημος της Αριζόνα γέμισε για ακόμα μια χρονιά με τους πιο φανατικούς UFO-believers όλου του κόσμου, για το ετήσιο διεθνές συνέδριό που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 26 Φεβρουαρίου του 2012.
Οι παρευρισκόμενοι κατά τη διάρκεια της νύχτας συμμετείχαν σε events παρακολούθησης του ουρανού για τυχόν περίεργα φαινόμενα ενώ στο ημερήσιο πρόγραμμα παρακολουθούσαν ντοκιμαντέρ και διαλέξεις από ειδικούς για την πρόοδο στην έρευνα της εξωγήινης ζωής, αλλά και της εξωγήινης επισκεψιμότητας.
Στις διαλέξεις ξεχώρισαν: Ο Χιλιανός Πτέραρχος Ricardo Bermúdez αποκαλύπτωντας νέα στοιχεία από τον CEFAA, τον επίσημο οργανισμό της κυβέρνησης της Χιλής για τη μελέτη των άγνωστων εναέριων φαινόμενων. Ο Colin Andrews, ανακοίνωνοντας μια διετής ειδική έρευνα που έδειξε περίπου το 80% των αγρογλυφικών στο Ηνωμένο Βασίλειο ανθρωπογενές, ενώ το 20% άλυτο και μυστηριώδες. Ο Δρ Steven Greer που μοιράστηκε με το κοινό τρόπους εκπαίδευσης ομάδων ‘’επαφικών’’ και τη σχέση που έχει αναπτύξει με ειρηνικούς εξωγήινους. Ο Ben Hansen τεκμηριώνοντας πως η τεχνολογία μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος και ο χειρότερος εχθρός για την πιστοποίηση αυθεντικών ανεξήγητων ιπτάμενων αντικειμένων. Η Yvonne Smith αναλύοντας μελέτες περιπτώσεων απαγωγών μέσω υπνοθεραπείας. Ο Clifford Clift παρουσιάζοντας νέες πληροφορίες για το έργο της MUFON. Ο σκηνοθέτης Randall Nickerson με νεότερα στοιχεία από την μαζική αναφορά για ufo και παράξενα όντα από 62 παιδιά σε σχολείο της Ζιμπάμπουε. Και ο Chuck Zukowski μιλώντας για νέες αποκαλύψεις σε παλαιότερους ακροτηριασμούς βοοειδών και αλόγων.
Επίσης, εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή της Σίνθια Κρόφορντ, μιας γλύπτριας, που ισχυρίστηκε ότι πριν από χρόνια απήχθη από εξωγήινους και από τότε τους αναπαριστά στα έργα της.