ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ UFO-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΕΣ!!! ---

Εκτός από τους ερευνητές ufo, με το φαινόμενο ασχολούνται και αρκετές γυναίκες. Οι ερευνήτριες που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, ασχολούνται χρόνια με το φαινόμενο, είναι διάσημες στο χώρο και αρκετά όμορφες! Εμείς τις βάλαμε σε πασαρέλα. Αφήνουμε σε εσάς να διαλέξετε την πιο όμορφη...!
H Hillary J. Simcox είναι ερευνήτρια της MUFON στο Οχάιο και παρουσιάζει την δική της εκπομπή για ufo στο διαδικτυακό paranormal radio.
Η Μaureen Elsberry είναι διευθύντρια Marketing, Αναπληρωτής Παραγωγός του Open Minds Radio και συν-διοργανωτής του International UFO Congress που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αμερική.
 Η τουρκάλα Semra Salvan Cezlan είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Dicle, πολιτικός μηχανικός, παντρεμένη, με μια κόρη, και ζει μια φυσιολογική ζωή στην ανατολική επαρχία Βαν. Ασχολείται με τα ufo από τότε που είχε μια προσωπική επαφή.
 Η Susan Kornacki κατέχει πτυχίο Μάστερ στην αναπτυξιακή ψυχολογία και είναι η Πρόεδρος του Ομίλου EI Skills Group, όπως και ιδρυτής του HR Power Associates. Κύριος στόχος της Susan είναι η ανάπτυξη μεθοδολογιών συναισθηματικής νοημοσύνης σε άτομα με την αειφόρο επίπτωση. Κατά καιρούς οι μεθοδολογίες της έχουν συνδεθεί με εξωγήινο ψυχισμό.
 Ακόμα μια τουρκάλα που ασχολείται με τα ufo, η Esen Sekerkarar είναι ένας από τους τρεις ιδρυτές της Διεθνούς UFO Μουσείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο άνοιξε τον Ιανουάριο του 2002. Η Esen γεννήθηκε στη Σμύρνη, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και το 1998 ορίστηκε αντιπρόεδρος του κέντρου Έρευνας Επιστημών Διαστήματος (SUSSRC).