ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- OΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ UFO ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. ---

Στις 15 Ιουνίου του 2012, η ομάδα Ocean-X, κατέβηκε τελικά στον βυθό της Βαλτικής για να βρει το βυθισμένο ufo, όμως οι δύτες της ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι άλλο πολύ παράξενο!
Αρχικώς πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βράχο, αλλά μετά από καλύτερη παρατήρηση αντίκρισαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε σαν ένα τεράστιο μανιτάρι 3-4 μέτρων, με στρογγυλεμένες πλευρές, τραχιές άκρες και με έναν κύκλο στη κορυφή του σχηματισμένο από πέτρες. Η μορφή του σχεδίου θύμιζε αυγό και η τοποθέτηση των πετρών έμοιαζε σαν άνοιγμα στην κορυφή του αντικειμένου, με τις πέτρες να καλύπτονται από ένα υλικό πανομοιότυπο της αιθάλης.
Ο Stefan Hogeborn ένας από τους δύτες της Ocean-X ανέφερε: ''Στην διάρκεια της εικοσαετούς καριέρας μου στις καταδύσεις δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο. Κανονικά οι πέτρες δεν καίγονται. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που είδαμε. Πήγα εκεί για να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, αλλά γύρισα με περισσότερες ερωτήσεις! Η διαδρομή προς το αντικείμενο μπορεί να περιγράφει ως ένας διάδρομος ή ένα κατηφορικό μονοπάτι. Κάτι ισοπέδωσε τον βυθό και στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει το αντικείμενο.
Αρχικώς σκεφτήκαμε πως είναι απλά μια πέτρα, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Και επειδή δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην Βαλτική ηφαιστειακή δραστηριότητα το κάνει ακόμα πιο παράξενο.''
Αυτή την στιγμή οι επιστήμονες εξετάζουν δείγματα από το κυκλικό αντικείμενο, καθώς και πληροφορίες από την επεξεργασία των δεδομένων του σόναρ του πλοίου. Κανείς όμως δεν μας έλυσε την απορία γιατί οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο βυθό δεν μοιάζουν καθόλου με την φωτογραφία του σόναρ από πέρυσι. Μήπως, τελικά η όλη η επιχείρηση είναι απλά μια συγκάλυψη; ...και η όλη καθυστέρηση που προηγήθηκε λόγο κακών καιρικών συνθηκών ήταν απλά ένα κόλπο για να ανασυρθεί το αρχικό αντικείμενο από τις μυστικές υπηρεσίες και να τοποθετηθούν αυτά τα βράχια στη θέση του;