ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- UFO ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16/6. ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ! ---

Οι αναφορές για τα άγνωστα φώτα που γίνονται ορατά πάνω από την Θεσσαλονίκη εδώ και δυό βδομάδες, συνεχίστηκαν και στις 16/6/2012.
Ο Χάρης που βρισκόταν στην παραλία της Τούζλα στην Ασπροβάλτα μαζί με τους φίλους του, παρατήρησε περίπου στις 23:30, ένα έντονο κοκκινωπό φωτεινό αντικείμενο να κινείται χαμηλά με σταθερή ταχύτητα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, από Νότο προς Βορρά.
Ο Γιώργος ανέφερε στην ιστοσελίδα UFO’s & ALIENS TRUTH (Greek community), 15 περίεργα φώτα, στις 23:00 το βράδυ, που αιωρήθηκαν πάνω από τη συμπρωτεύουσα για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ταχύτητα στο διάστημα.
Ενώ η Αλεξάνδρα συμπληρώνει τις αναφορές του ufotruth-gr λέγοντας: ''Έχει τύχει κι εγώ να κάθομαι και να παρατηρώ από το Ρετζίκι κοντά στην Πολίχνη τέτοια φώτα προς το βουνό που φαίνεται το παιδικό χωριό SOS, αλλά πιο ψηλά στον ουρανό.''
Αναφορές όμως για τις 16/6 είχαμε και από άλλες ιστοσελίδες. Σύμφωνα με μαρτυρία από την ιστοσελίδα ‘’Διαδραστικό’’, εκείνο το βράδυ λευκά φωτεινά αντικείμενα κινούνταν με ταχύτητα πάνω από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης προς τη πόλη, ενώ ο ιστότοπος mpetskas.gr παρουσιάζει τα λεγόμενα δύο αναγνωστών του που είδαν φώτα ακίνητα για πολύ ώρα στον ουρανό πάνω από Μανιάκους και Καστοριά.
Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά και ενώ το διαδίκτυο βοά από τα πολυπληθή περιστατικά, τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας μας, απαξιούν να ασχοληθούν.