ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 14ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ UFOs ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ! (UPDATED: 14/6/2012)

Ανάστατοι είναι εδώ και δυο βδομάδες οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αφού αρκετά βράδια εντοπίζονται πορτοκαλοκόκκινα φώτα να κινούνται στον νυχτερινό ουρανό.
Η πρώτη αναφορά για τα παράξενα αυτά φώτα, παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community) στις 22 Μαΐου, από τον αυτόπτη μάρτυρα Γιάννη, που δήλωσε: ''Γύρω στις 23:30 με 23:40 το βράδυ, εντόπισα πάνω από τον Θερμαϊκό ένα μεγάλου μεγέθους αντικείμενο με έντονο κόκκινο χρώμα, να κατευθύνεται με αργή ταχύτητα ανατολικά. Ήταν πολύ παράξενο και αναρωτιέμαι αν το είδε και κάποιος άλλος!''
Δυστυχώς, η παρατήρηση του Γιάννη ήταν η μοναδική έως το τέλος του μήνα και το περιστατικό αρχικά δεν θεωρήθηκε σημαντικό από τους ερευνητές. Όμως αρκετές μέρες αργότερα η ιστορία επαναλήφθηκε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του μάρτυρα Νίκου).


Αυτή τη φορά, στις 8 Ιουνίου, έρχονται ξανά στην ιστοσελίδα UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community), δυο ίδιες αναφορές με καθυστέρηση μιας ημέρας, για να επιβεβαιώσουν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στον ουρανό της συμπρωτεύουσας. Ώρα 11 το βράδυ, η μάρτυρας Βάσω περιγράφει 7 πορτοκαλόχρωμα αστερία να αλλάζουν το αρχικό τους σχήμα από μεγάλη άρκτο σε ευθεία γραμμή, ενώ ο μάρτυρας Κώστας με θέα από το μπαλκόνι του, να μιλά για εντυπωσιακούς κόκκινους σχηματισμούς.
Λίγες μέρες μετά, στο stergiog.wordpress.com διαβάζουμε για μια ακόμα καταγραφή ΑΤΙΑ, αυτή τη φορά στις 10 Ιουνίου: ‘’ Το βράδυ στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης στο ύψος της παραλίας προς το μέγαρο μουσικής, δυο φορές ανά δεκάλεπτο περίπου έκαναν την εμφάνιση τους δυο περίεργα φώτα που έμοιαζαν πολύ με αεροπλάνα αλλά δεν ήταν. Είχαν έντονο πορτοκαλί χρώμα της φωτιάς που έμοιαζε με φλεγόμενο αντικείμενο, κινούνταν κατά μήκος της πόλης και φαινόταν πεντακάθαρα το σφαιρικό σχήμα τους. Μετά από πέντε λεπτά χάθηκαν ξαφνικά, πραγματοποιώντας έναν γρήγορο ελιγμό. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε και ένα τρίτο, το οποίο ανέβαινε κάθετα τον ουρανό και αφού πραγματοποίησε και αυτό αντίστοιχη πορεία, κάνοντας ένα παρόμοιο ελιγμό, εξαφανίστηκε.’’
Οι αναφορές συνεχίζονται και στις 11 Ιουνίου μέσω του ιστότοπου Ανεξήγητα Φαινόμενα, με την πρώτη να μιλάει για 10 περίπου πορτοκαλόχρωμα αντικείμενα να πετούν σε σχηματισμό πάνω από την περιοχή της Πυλαίας και να εξαφανίζονται στο τέλος με μεγάλη ταχύτητα, και τη δεύτερη να μιλά για ακόμα τέσσερα, με πορεία προς το βουνό του περιφερειακού, με τα τρία να στρίβουν στο τέλος προς τα δυτικά και το 4ο να εξαφανίζεται απότομα.
Στις 13 Ιουνίου, ο ιστότοπος Extraterrestial Activity αναφέρει τα φώτα αυτά να πετούν αυτή τη φορά πάνω από τον ουρανό της ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε σχηματισμό και έχοντας τα χαρακτηριστικά στόλου.


Το σίγουρο είναι ότι κάτι συμβαίνει πάνω από την συμπρωτεύουσα. Ακόμα δεν ξέρουμε τι! Πρόκειται για σκάφη παρακολούθησης μυστικών υπηρεσιών ή για επισκέπτες από το διάστημα; Ίσως και να μην μάθουμε ποτέ!