ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ - ΙΟΥΛΙΟΥ 2012.

Τα αγρογλυφικά σχέδια που αποτυπώνονται στα χωράφια, έχουν ήδη γράψει ένα μεγάλο μέρος μιας νέας ‘’τετρασδιάστατης’’ φυσικής, άγνωστη στη πλειοψηφία της στο ευρύ κοινό. Μέσω της περίπλοκης γεωμετρίας τους παρουσιάζουν διάφορα μηνύματα, που το συνειδητό ανθρώπινο ον μπορεί να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της ανθρωπότητας αν καταφέρει να τα ερμηνεύσει σωστά, ή απλά να τα αναγνώσει και να κάνει το πρώτο βήμα.
 Αυτή τη περίοδο αρκετά αγρογλυφικά ερμηνεύτηκαν ‘’επιφανειακά’’ από πολλούς μελετητές του φαινομένου. Ένα από αυτά ήταν το σχέδιο στην Ιταλική Santena στις 17 Ιουνίου του 2012, που μοιάζει να δείχνει τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος με τις ευθυγραμμίσεις τους και ένα δεύτερο σύστημα αστέρων να αλληλεπιδρά, σε ένα ακριβές σημείο. Παράλληλο σύμπαν; ή ένας αστερισμός που σε λίγο καιρό θα είναι ορατός στον νυχτερινό ουρανό (ίσως… ο Νιμπίρου;).


Ένα ακόμα σχέδιο που στη συνέχεια προβλημάτισε με την ερμηνεία του εμφανίστηκε σε αγγλικό έδαφος, συγκεκριμένα στο Stanton St Bernard του Wiltshire στις 29 Ιουνίου. Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, το αγρογλυφικό παρουσιάζει ομοιότητες με το αβαείο του Ουεστμίνστερ, όπου –εκτός των άλλων- τελέστηκε και ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Μήπως… ένα σημαντικό κτίσμα για τον άνθρωπο, ώστε να τελεστεί και η πρώτη αστρο-συνάντηση…; Πάντως, το ασυνήθιστο σχέδιό, χαρακτηρίζεται ως το πρώτο αγρογλυφικό με «θρησκευτική» θεματολογία.


Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον αγρογλυφικό στο Wiltshire βρέθηκε στις 5 Ιουλίου, στο Boreham Woods, κοντά στο Lockeridge. Σε αυτό υπάρχουν δεκατρείς κύκλοι που συνδέουν το κεφάλι του σκουληκιού με το κύριο μέρος του αγρογλυφικού (δηλαδή το μεγάλο κύκλο με τους κωδικούς) και θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως το δέκατο τρίτο Baktun των Μάγια, ή ίσως… ένα μήνυμα προς τους άρχοντες της σύγχρονης φυσικής και τη μεγάλη ανακάλυψη του μποζονίου Higgs. Θα μπορούσε, όμως, να είναι μια επερχόμενη άφιξη κοσμικών αγγελιοφόρων ή επισκεπτών, από μία διαστημική πύλη σε 13 κάτι…!


Παρατηρώντας τις ερμηνείες βλέπουμε κάτι κοινό σε όλα τα αγρογλυφικά. Κάτι άγνωστο να πλησιάζει. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό που έρχεται είναι μια εσωτερική αλλαγή στο πλανήτη, μία επανάσταση που θα ανατρέψει τον παρόν πολιτισμό και με ‘’διαστημική’’ βοήθεια θα φέρει μία νέα εποχή για την ανθρωπότητα, όμως τα αγρογλυφικά τώρα τελευταία σε αυτό επικεντρώνονται. Όπως και το τελευταίο που θα σας παρουσιάσουμε απόψε, αυτό που αποτυπώθηκε την 9η Ιουλίου στο Picked Hill του Wiltshire.


Σε αυτό το αγρογλυφικό, οι ανομοιομεγέθη κύκλοι αναπαριστούν τα μεγέθη των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος. Όμως στο σχέδιο μετράμε δύο πλανήτες παραπάνω, από αυτούς που ήδη ξέρουμε. Μήπως αυτοί που το έφτιαξαν θέλουν να μας πουν κάτι; Μήπως οι πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος δεν είναι 9; Και το τεράστιο μάτι στην κορυφή του αγρογλυφικού; Τι μπορεί να συμβολίζει; Ευχόμαστε να μην έχει σχέση με το άλλο γνωστό μάτι των Ιλλουμινάτι.