ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Η κοινωνική επιστήμη της Εξωπολιτικής, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, δημιουργήθηκε με αφετηρία μια έρευνα του δρ Alfred Lambremont Werbe, το 1977, για λογαριασμό του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ επί προεδρίας Κάρτερ. Ο τότε πρόεδρος, όντας ο ίδιος μάρτυρας θέασης UFO, το 1969, ενδιαφέρθηκε για την προοπτική δημιουργίας ενός καναλιού επικοινωνίας με εξωγήινους πολιτισμούς!
Σήμερα η Εξωπολιτική συσπειρώνει στους κόλπους της μια σειρά από κορυφαίες προσωπικότητες, υποστηρίζοντας ότι, αν και το σύμπαν βρίθει από νοήμονα όντα, οι κάτοικοι του πλανήτη Γη ζουν για αιώνες υπό παρακολούθηση, απομονωμένοι από την υπόλοιπη οργανωμένη διαγαλαξιακή κοινότητα. Φωτίζει τα αίτια αυτής της διαστρικής "καραντίνας", απαιτεί την κατάργηση της μυστικότητας που έχουν επιβάλει τα κέντρα εξουσίας της Γης πάνω στο θέμα των εξωγήινων επαφών, και αγωνίζεται για την αποτροπή του εξοπλισμού του διαστήματος και την επανένταξη του πλανήτη στην ευρύτερη, νοήμονα Συμπαντική κοινωνία.
Τα μέλη της πραγματοποιούν διεθνή συνέδρια ενημέρωσης κάθε χρόνο. Σημαντική συζήτηση σε κάθε σενάριο, είναι και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει το ενδεχόμενο ότι "ο καλός εξωγήινος", μπορεί να αποφασίσει να εξαφανίσει την ανθρωπότητα για ένα υψηλότερο καλό, που εμείς δεν γνωρίζουμε, όπως τη διατήρηση του οικοσυστήματος ή την εξάλειψη της μολυσματικής ανθρώπινης πανούργας φιλοδοξίας.
Στην Ελλάδα η κοινωνική επιστήμη της Εξωπολιτικής, αντιπροσωπεύεται στο πρόσωπο του Δοξάκη Πανταζή (50 ετών), ιδιώτη ερευνητή και ιδρυτή της HUFORC.