ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ UFO ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ---

Σύμφωνα με τους Τούρκους ερευνητές του Sirius UFO Space Sciences Research Center, το 2012 χαρακτηρίζεται χρονιά εμφανίσεων άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων και στη γείτονα Τουρκία.
Σύμφωνα με τους ''Sirius'' τα τελευταία 10 χρόνια οι παρατηρήσεις δείχνουν αύξηση περίπου 15-20%, με το 2012 να είναι 60% υψηλότερο από τις άλλες χρονιές. Κυρίως, οι αναφορές Απριλίου 2012 - Σεπτεμβρίου 2012 έφτασαν τις 3262 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, μία αυξημένη περίοδος αντίστοιχη με την δική μας, που είχαμε πλήθος καταγραφών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!
Αν και τα περισσότερα περιστατικά χαρακτηρίστηκαν από την ίδια την ομάδα των ''Sirius'' ότι ήταν παραπλανητικά (δορυφόροι, ο πλανήτης Αφροδίτη, Κινέζικα φανάρια, φωτομοντάζ, αντανακλάσεις φωτός), παρέμειναν αδιευκρίνιστα 92 περιστατικά στις περιοχές των, Αττάλεια, Αλάνια, Φέτιγιε, Στρατός, Προύσα, Samsun, Άγκυρα, Σμύρνη, Έφεσο και στα περίχωρα των, Aksaray, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Bolu, Ντενιζλί, Kayseri, Σίβας, Νεβσεχίρ, Konya, Αδριανούπολη, Εσκισεχίρ και Αϊβαλί.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες με αδιευκρίνιστα ιπτάμενα αντικείμενα από τη γείτονα χώρα, στην σελίδα των ''Sirius'' στο link: http://www.siriusufo.org/tr/truforaporu/index.html