ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ UFO, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ‘’ΦΛOΡΙNTΑ?’’---

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2012, ένας επιβάτης αεροπλάνου ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης Φλόριντα – Πενσυλβάνια, κατέγραψε σε ύψος 30000 ποδιών ένα βίντεο που έδειχνε ένα σκοτεινό αντικείμενο με μια μπλε σφαίρα φωτός στην άκρη του, να ξεπροβάλει από τα σύννεφα.
Πολλοί έσπευσαν να αποδείξουν ότι το βίντεο ήταν ψεύτικο, όμως μετά από τις αναλύσεις διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία γραφιστική παρέμβαση σε αυτό. Ήταν 100% αληθινό!
Ο αδερφός του μάρτυρα ανέφερε ότι και άλλοι επιβάτες από το αεροπλάνο είδαν το ίδιο αντικείμενο με το μπλε φως, αλλά μόνο ο αδελφός του και μια άλλη κυρία πρόλαβαν να το τραβήξουν σε βίντεο. Περιέργως, καμία άλλη μαρτυρία δεν υπήρξε, όσο για την εν λόγο κυρία... άφαντη!
Ακόμα και αυτοί που μίλησαν για μετεωρολογικό μπαλόνι είχαν άδικο, γιατί κανένα μετεωρολογικό μπαλόνι δεν παράγει μπλε φως.
Τελικά τη λύση έδωσε ένας υπάλληλος ξενοδοχείου όταν τυχαία αρκετές μέρες αργότερα είδε το βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και ενημέρωσε ότι αυτό που φαίνεται ανάμεσα στα σύννεφα, είναι απλά το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται. Το Revel Resort στο Ατλάντικ Σίτι, ένα ξενοδοχείο εκτός της πορείας πτήσης που ισχυριζόταν ο μάρτυρας και ο αδερφός του.