ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- UFOTRUTH-GR ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2012 ---

Το 2012 πέρασε... και ήταν μια έντονη και αρκετά εποικοδομητική χρονιά. Μία χρονιά πλούσια σε θεματολογία αλλά και σε γεγονότα εντός και εκτός Ελλάδας. Εκτός από το πολυδιαφημισμένο τέλος του κόσμου, το ερευνητικό ταξίδι του curiosity στον Άρη, την απίστευτη ανακάλυψη στο βυθό της Βαλτικής θάλασσας και το μυστήριο οικοσύστημα της λίμνης Βοστόκ, είχαμε και πολλά εγχώρια εξίσου ενδιαφέροντα γεγονότα! Τους ανοιξιάτικους στόλους της Θεσσαλονίκης, τους φθινοπωρινούς στόλους της Αθήνας αλλά και δεκάδες άλλες εμφανίσεις ΑΤΙΑ σε όλη τη χώρα. Θα τολμούσα να πω... πως το 2012 ζήσαμε την μεγαλύτερη έξαρση του φαινομένου όλων των εποχών στην χώρα, και αυτό δεν οφειλόταν στο πολυδιαφημισμένο τέλος του κόσμου στις 21/12/2012, αλλά στo ολοένα αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας να καταγράφουν παράξενα εναέρια φαινόμενα. Βέβαια, για ακόμα μία χρονιά η μεγαλύτερη μερίδα των τηλεοπτικών καναλιών και η πλειοψηφία των μεγάλων σε κυκλοφορία πανελλαδικών εφημερίδων, κράτησαν σταθερή την αδιάφορη στάση τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες πολλών αξιόλογων συντακτών στο διαδίκτυο αλλά και στον έντυπο τύπο στο χώρο του μεταφυσικού.
Σε αυτές τις προσπάθειες η ιστοσελίδα μας έδωσε βροντερό παρόν. Όχι μόνο με τα 227 ιδιόχειρα άρθρα που παρουσίασε μέσα στη χρονιά αλλά και με την συμμετοχή της σε περιοδικά, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, μέσα από το πρόσωπο του διαχειριστή της Χάρη Κουτσιαύτη. Η παρουσίαση των μαζικών φθινοπωρινών Ελληνικών καταγραφών ΑΤΙΑ στο περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, η άγνωστη έρευνα των σκανδιναβικών Ghost Rochets στο περιοδικό MYSTERY, η καλοκαιρινή ραδιοφωνική εκπομπή ''Psychedelic U.F.O.ria'' που έδειχνε για πρώτη φορά τον ''contactee'' συσχετισμό των UFO με την psychedelic trance σκηνή, η τηλεοπτική παρουσίαση των μυστήριων μηνυμάτων των crop circles στη τηλεοπτική εκπομπή ''Κώδικας Μυστηρίων'', η φθινοπωρινή ραδιοφωνική εκπομπή ''Psychedelic Planetary Era'' για τη νέα πλανητική εποχή που έρχεται και η νέα ταχύτατη mοbile έκδοση της ιστοσελίδας μας... ήταν ίσως μερικοί από τους λόγους που για ακόμα μία χρονιά μας εμπιστευθήκατε για την ενημέρωσή σας και μας κατατάξατε στη κορυφή της ψηφοφορίας μας.
Γι αυτό, σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε, ότι το 2013 θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να προχωράμε μέσα στο δύσκολο δρόμο της αμφισβήτησης, μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να δεχθεί σοβαρά ως ενδεχόμενο... την ύπαρξη εξωγήινης επισκεψιμότητας στον πλανήτη μας.
Γιατί ήρθε ο καιρός, να ξεχάσουμε τις εξωγήινες θεωρίες των 70’s που αναμασώνται στην σύγχρονη εποχή από ξεπερασμένους μελετητές του φαινομένου, και επιτέλους να κοιτάξουμε με σοβαρότητα κάθε νέα ή παλιά καταγραφή...