ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δείτε επίσης το κανάλι μας στο You Tube, από εδώ: https://www.youtube.com/@ufotruth-gr

ΡΕΚΟΡ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔIΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ISS, ΙΑΝ-ΦΕΒ 2013.

Εδώ και ενάμιση μήνα, δεν λένε να σταματήσουν τα άγνωστα αντικείμενα που εμφανίζονται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)!
Τα δεκάδες βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δείχνουν στις εικόνες που λαμβάνονται από τις κάμερες της NASA, αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων, να κινούνται άλλα αργά - άλλα γρήγορα, μπαίνοντας ή βγαίνοντας από την ατμόσφαιρα.

 
Έτσι, είναι αρκετά δύσκολο να θεωρήσουμε σωστές μόνο τις ''λογικές'' ερμηνείες της NASA για μικρούς μετεωρίτες, διαστημικά συντρίμμια και διερχόμενους δορυφόρους που αντανακλούν το φως του ήλιου, χωρίς να θεωρούμε επίσης πιθανή και μία συγκάλυψη απόρρητων ή εξωγήινων διαστημικών σκαφών.
Τα αντικείμενα εμφανίστηκαν στις 1, 5, 6, 10, 14, 20, 22, 24, 25, 28, 30 Ιανουαρίου και στις 1, 3, 6, 11 Φεβρουαρίου (μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο).
Όλα τα αντικείμενα που καταγράφηκαν από τον ΔΔΣ δεν είχαν καμία σχέση με τον μετεωρίτη που συνετρίβη στα Ουράλια ή τον αστεροειδή 2012 DA14 που πέρασε ξυστά από τη Γη, δύο περιστατικά που συνέβησαν μεταγενέστερα, στις 15 Φεβρουαρίου του 2013.