ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: LONGWOOD WARREN, 1995.

Στις 26 Ιουνίου του 1995, εμφανίστηκε ένα αγρογλυφικό στο Longwood Warren και έδειχνε μια σχηματική εικόνα του εσωτερικού ηλιακού μας συστήματος, αλλά με τον πλανήτη Γη να λείπει. Ωστόσο, οι άλλοι τρεις πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) είχαν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν κατά προσέγγιση στις θέσεις τους μόνο ένα μήνα αργότερα.


Η Γη τελικά έλειπε εσκεμμένα γιατί στο σημείο εκείνο, τρεις μήνες αργότερα, ένας κομήτης ανακαλύφθηκε από τους αστρονόμους να φτάνει στο περιήλιο.


Στις 20 Σεπτεμβρίου του 1995 ο κομήτης έφτασε και έκανε κάτι αναπάντεχο! Ο πυρήνας διασπάστηκε σε τρεις μικρότερους, οι οποίοι συνέχισαν να πετούν μέσα στο διάστημα. Οι αστρονόμοι παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον, αλλά η θέα ήταν θολή ακόμη και με μεγάλα τηλεσκόπια. Τελικά, το αγρογλυφικό δεν έδειχνε τους εσωτερικούς πλανήτες χωρίς τη Γη, αλλά τα τρία κομμάτια του κομήτη... τρεις μήνες πριν αυτό συμβεί στην πραγματικότητα. Το γεγονός χαρακτηρίστηκε (ασχέτως με το αγρογλυφικό) ένα από τα σημαντικότερα αστρονομικά γεγονότα του 1995. Από τότε πολλά παράξενα σχέδια σε αγρούς βρέθηκαν να περιγράφουν αστρονομικά γεγονότα από το μέλλον, τα οποία δεν μπόρεσαν να προβλεφθούν από τους αστρονόμους και υποδείχθηκαν επιτυχώς πρώτα σε αγρογλυφικα...