ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 22ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ UFO! ---

Το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο για τα UFO, το International UFO Congress 2013, ολοκληρώθηκε για ακόμα μία φορά με επιτυχία, την Κυριακή 3 Μαρτίου. Αυτή τη χρονιά, το 22ο συνέδριο, παρουσίασε μια μεγάλη ποικιλία σε θέματα που αφορούσαν όλο το φάσμα της εξωγήινης επισκεψιμότητας, εξαίρετοι ομιλητές ανέπτυξαν θέματα που κυρίως αφορούσαν τις τελευταίες ενδείξεις εξωγήινης δραστηριότητας, ενώ στον εκθεσιακό χώρο δεκάδες καμπίνες πουλούσαν συμβολικά και πνευματικά κοσμήματα, έργα τέχνης και άλλα πολλά στους επισκέπτες.
Ως καλύτερο σημείο του συνεδρίου, θεωρείται η αποκάλυψη του περιεχόμενου της επιστολής του Steven Spielberg στον Larry King από τον διάσημο ντοκιμαντερίστα James Fox, σχετικά με το ντοκιμαντέρ του ''I Know What I Saw'' που έλαβε συμμετοχή στο φετινό συνέδριο.
Η επιστολή ανέφερε: ''Αγαπητέ Larry, με μεγάλη περιέργεια, είδα το ντοκιμαντέρ που έλαβα και το βρήκα συναρπαστικό! Προσωπικά, θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν είμαστε μόνοι, και παρόλο που έχω αφιερώσει ένα γενναιόδωρο ποσοστό των ταινιών μου σε σχετικά εξωγήινα θέματα, εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ ένα UFO. Αυτό είναι τόσο άδικο! Ελπίζω, ότι θα συνεχίσετε να εντάσετε τέτοια σχετικά θέματα στο πρόγραμμα σας, και ότι κάποια μέρα η κυβέρνησή μας θα προσφέρει μια συνολική αποκάλυψη, για το τι ξέρουν, επάνω στα ΑΤΙΑ και την αληθινή προέλευσή τους. Συνεχίζω να απολαμβάνω την εκπομπή σας, βλέποντας εσάς και τους καλεσμένους σας. Εύχομαι τα καλύτερα, Steven.'' Εμφανής ήταν και η απογοήτευση του Fox, καθώς ο Spielberg δεν δέχθηκε την ταινία του τελικά.
Όσο για την υπόλοιπη δράση, τα παραλειπόμενα και τις βραβεύσεις του συνεδρίου, η διοργανώτρια αρχή της εκδήλωσης κρατά τα χαρτιά της κλειστά ετοιμάζοντας μία πλήρη ανακεφαλαίωση του IUFOC 2013, που θα εμφανιστεί τον Ιουνίου στο περιοδικό Open Minds.