ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Α.Τ.Ι.Α. ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ 2013.

Η φετινή χρονιά έπρεπε να φτάσει ως τις αρχές Απριλίου για να δούμε φως -στη περίπτωσή μας να αναφερθεί ''άγνωστο φως''- στον Ελληνικό ουρανό. Οι πρώτες φετινές αναφορές για ΑΤΙΑ στη χώρα μας, μπορεί να παραμένουν στο πεδίο των αναπόδεικτων καταγραφών, όμως δεν παύουν να αποδεικνύουν ότι η ισχυρή πολιτική και οικονομική κρίση δεν κατάφερε να απομακρύνει το ενδιαφέρον του κόσμου για το άγνωστο.
Έτσι, λίγες ώρες πριν μπει ο Απρίλης, στις 31 Μαρτίου του 2013 και ώρα 21:33μ.μ., μία μάρτυρας κατέγραψε και έστειλε αμέσως στην ιστοσελίδα μας UFO & ALIENS TRUTH (Greek community), την πτήση μίας μπλε σφαίρας πάνω από το Ίλιον.


Σύμφωνα με τη μάρτυρα, το φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο πετούσε σε χαμηλό ύψος για περίπου μία ώρα, μέχρι που εξαφανίστηκε. Δυστυχώς, δεν υπήρξε κάποια άλλη αναφορά για το αντικείμενο από την περιοχή, ενώ οι φώτο και το βίντεο που λάβαμε, παρά την υπερπροσπάθεια της μάρτυρα για καλή λήψη, δεν το αποτύπωσαν καλά ώστε να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα για την προέλευση ή την ταυτοποίηση του.
Λίγες μέρες αργότερα, στις 3 Απριλίου του 2013 και ώρα 16:00μ.μ., μια παλιά φίλη της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω φωτογράφησε ακόμα ένα παράξενο αντικείμενο πάνω από την Αττική και συγκεκριμένα πάνω από τον Πειραιά.


Η μάρτυρας, ενώ καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της εκείνο το απόγευμα, παρατήρησε ένα φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο το οποίο έκανε κύκλους γύρω από την περιοχή, δίνοντας την εντύπωση ότι παρατηρεί κάτι. Το αντικείμενο ήταν σχετικά μικρό, προχωρούσε αργά και ανεβοκατέβαινε απότομα με τέτοια κίνηση που δεν δικαιολογούσε αεροσκάφος. Δυστυχώς και εδώ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με κινητό από μεγάλη απόσταση. Έτσι, εκτός από την αξιοπιστία της μάρτυρα (είχε επιβεβαιώσει πέρυσι ένα στόλο έξι αντικειμένων που είχε γίνει ορατός στην ίδια περιοχή), και εδώ δεν υπάρχει δυνατότητα για επεξεργασία των φωτογραφιών για ασφαλή συμπεράσματα.