ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΜΠΑΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ. ---

Πριν λίγες μέρες, ένας Ιρλανδός κατέγραψε σε ένα βίντεο τριών λεπτών πολλαπλές μπάλες φωτός να εμφανίζονται από το πουθενά και να κινούνται στον ουρανό πάνω από τη πόλη του Cork. Η χαμηλή ανάλυση του βίντεο και η νευρικές κινήσεις του μάρτυρα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για περαιτέρω ανάλυση, αλλά η περιγραφή του είναι συγκλονιστική:


''Λυπάμαι για την ποιότητα, γυρίστηκε με ένα κινητό τηλέφωνο. Είχα μια Cannon EOS 500D με 300mm φακό στο σπίτι που θα μπορούσε να το γυρίσει σε 3000 × 3000, αλλά φοβόμουν ότι θα εξαφανίζονταν από στιγμή σε στιγμή. Έτσι για να μην χάσω αυτή τη τόσο μοναδική στιγμή χρησιμοποίησα το κινητό μου τηλέφωνο. Αφού τελείωσε το περιστατικό το κατέβασα στον υπολογιστή μου. Η μόνη τροποποίηση που έκανα ήταν να αφαιρέσω τον ήχο για κάποια σχόλια που έκανα. Δεν γνωρίζω αν είναι εξωγήινοι. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ήταν αρκετές πολύ φωτεινές παράξενες σφαίρες! Ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει, όλα είναι πιθανά."
Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί που υποψιάζονται ότι στοιχεία όπως το τρέμουλο, η κακή ποιότητα και η έλλειψη ενός ηχητικού κομματιού είναι πολλές κόκκινες σημαίες που δείχνουν ότι κάτι προσπαθεί να κρύψει το βίντεο. Επίσης, πολλοί είναι κι αυτοί που υποψιάζονται ότι η υπερβολική φωτεινότητα μπορεί να προέρχεται από ρύθμιση του κλείστρου μιας φωτογραφικής μηχανής.
Πάντως, το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ότι το βίντεο δεν είναι πρόσφατο. Αν και ο Συγγραφέας Whitley Strieber και η σύζυγός του Anne Strieber δημοσίευσαν ένα άρθρο σχετικά με αυτό το βίντεο στο site τους την Τετάρτη 17 Απριλίου του 2013, και ο μάρτυρας το κατέβασε στο YouTube με το κωδικό όνομα Naktis στις 16 Μαρτίου, τελικά ο τίτλος του βίντεο δείχνει το περιστατικό να συνέβη το Δεκέμβριο του 2012.