ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ! ---

Σε ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί από τα τέλη Απριλίου δεν απαντάται μόνο το ''εξωγήινο'' ερώτημα που ταλανίζει χιλιάδες ερευνητές εδώ και δεκαετίες, αλλά αποκαλύπτεται και ένα μοναδικό εύρημα! Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό ανθρωποειδή πλάσμα (μόλις 15 εκατοστά σε ύψος) που οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ ισχυρίζονται ότι δεν είναι άνθρωπος και βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο της Ατακάμα!
Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται ''Sirius'' αν και παρουσιάζει αποδείξεις και ονόματα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ τις θεωρεί ανυπόστατες. Ο δημιουργός του Steven Greer, ένας πρώην γιατρός επειγόντων περιστατικών, ασχολείται χρόνια με το φαινόμενο των UFO και στο παρελθόν έχει επιδιώξει τρόπους να λάβει την έγκριση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ώστε να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη «πραγματικότητα», ενώ το 1993 δημιούργησε το Disclosure Project με στόχο να πείσει για την ύπαρξη εξωγήινων σκαφών. Υποστηρίζει δε ότι μόλις οι άνθρωποι προσεγγίσουν τους εξωγήινους δεν θα χρειάζονται πλέον το πετρέλαιο, τον άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια. Κάτι που θεωρεί ότι δεν θέλουν να συμβεί οι μεγάλες επιχειρήσεις και τα οικονομικά συμφέροντα που κινούν τον πολιτισμό του πλανήτη.
Το θέμα δημιούργησε τέτοιο σάλο στο διαδίκτυο που πολλοί πιστεύουν ότι οι συντελεστές του ''Sirius'' στρίμωξαν σε μεγάλο βαθμό τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Βέβαια οι γνώμες διχάζονται, μιας και πολλοί παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι να αποδειχθεί τελικά η ταυτότητα στο μικρό ανθρωποειδές. (Συνεχίζεται...)